Pumba stand by me

Haha, hittade ett till yuotubeklipp idag som faktiskt är värt att se på:P haha. Syrran sökte på låten stand by me och fick upp den här fina videon:


Jag hittade den!

Jippie!!! jag hittade faktiskt till slut ett klipp på youtube där man får se Stein sitta på sin kontorsstol medan han slåss:P haha:P älskar fan den scenen:P fast däremot är det inget ljud, bara musik.




är överlycklig just nu. haha visst är jag mesig?
//Michan

Disney-kväll

Tjoho, Idag kommer Eva över till mig:) Ska snart sticka och köpa lite godis
eftersom vi ska ha en.. DISNEYKVÄLL!!!! haha:P det var ju skitlänge sen man såg på en disneyfilm. Så vi har bestämt oss för att börja titta på Herkules, pågrund av att jag blev så jäkla sugen på att se den igår. sen får vi se vad resten av kvällen kommer gå åt till:P
Och Idag så bokar också Eva platser till Birka:) JAA!!! det var ett bra tag sen jag var ute med färjan. kommer bli skitskoj :) fast jag får inte beställa drinkar i baren medan Eva får det! orättvist!
Aja, jagfyller ju snart 18:) hihi kommer bli så skoj. fyller år samma dag som 90:orna tar studenten:) kommer bli fett skoj.
Aja ne nu måste jag gå och köpa godis.

//Michan

Haha

Ja ni, nu tycker jag t o m synd om dem som läser min blogg. haha. det här blir fjärde inlägget idag och jag har fortfarande inte pluggat nån matte! faan.. jag måste vara efterbliven eller nått. snark.
aja så istället för att plugga tog jag en härlig dusch och kollade allmänt runt lite på internet. hihi hittade ett youtube klipp igen:) och jag har en fråga. vad fan är det för språk i refrängen på låten?!? är det japanska eller nått annat. låter inte riktigt som det tycker jag XD lite svårt att höraXD aja ni får vell lyssna och säga vad ni tror.



//Michan

Boring boring boring...

fan vad jag har tråkigt.. haha tredje inlägget för idag. jag har såklart inte pluggat nån matte än men vafan. är verkligen inte sugen på det XD men men... jag var till ridhuset i några timmar iaff:) trevligt trevligt. Vi hade hoppning idag, dock inte så avancerat men roligt:) Jag fick Marco som jag inte hade ridit på.. hmm.. jadu.. nån månad. Älskar ju min MALLE! älgen!XD
men men.. nu ska jag verkligen försöka plugga på första kap iaff i matteboken:) Känner att jag kan alla delar rätt så bra bara jag orkar titta igenom dem.
Juste, jag har ju också tecknat lite idag:) kommer lägga ut min fina bild senare:)Hihi...
Aja.. ne nu måste jag verkligen plugga litegrann, sen ska jag glo ett avsnitt av soul eater igen:) hihi:) love franken stein!!!!<3 försökte hitta ett klipp idag på youtube där han slåss medan han bara sitter på en kontorsstol:P haha:P men jag hittade tyvärr inget. haha ni får nöja er med en fin bild istället.



herkules på G

haha.. ja som ni kanske har märkt så blir det här andra inlägget för idag.. Jises.. jag måste börja bli uttråkad:P haha...
men men.
som jag skrev på förra inlägget (idag) så höll vi ju på med drama på svenskalektionen. och då kom My på att vi kunde se på herkules.. vilket ledde till att jag kollade på herkulesklipp på Youtube.
haha fi fan asså. jag har inte sett herkules på snart 8 år och jag har filmen också, fast på VHS. Lite dålig kvalite men va fan, det är ju en disneyfilm XD disney ska ses på vhs tycker jag:P haha. men men.. jag hittade iallafall det här härliga klippet från herkules:




Man måste bara älska Hades<3  haha...

ne nu måste jag sätta igång med pluggandet... matte matte matte sen kemi kemi kemiXD

Prov prov prov och massor med läxor

Sitter just nu på ännu en härlig (not) svenskalektion och lyssnar på när svenskaläraren snackar om drama och jag vette fan... haha en hel del annat ocksåXD Sitter just nu och tänker på hur förjävligt jag kommer ha det om några veckor.
Jag kommer garanterat att dö av det. Prov prov prov är allt jag tänker på just nu. vecka 11 ska jag ha nationella i matte C. hurray! V.12 ska jag ha första religionsprovet och sedan ett vackert kemiprov på det. Hurray igen!
V.13 ska vi tydligen ha biologiprov också. Ännu ett till Hurray! men men, vad ska jag göra åt det. jag går ju i skola, skola där precis alla lärare gör allt för att man ska känna sig så nere som mögligt. haha skoja, men det känns så ibland.
aja det kommer nog gå bra ändå.
haha hittade ett klockrent klipp på youtube idag. haha så här kommer det garanterat att kännas på proven:



Fettisdagen

åååååhhh så gott det var med semla idag:) äter det ju bara en gång per år såe:) det var extremt gott med en:)
Min farmor kom också över idag med några semlor som hon hade gjort själv men en av dem tar jag senare i veckan:)
dem brukar vara supergoda:)

men hur har min fettisdag varit då?
asså, den har ju inte börjat så bra.
vaknade runt 7 tiden för att hinna med tåget till skolan, men precis när man hade lyft huvudet från kudden kändes det som om man fick en käftsmäll av en sumobrottare. HUVUDVÄRK SOM IN I HELVETE!!! Det var bara och lägga sig ner och försöka sova igen. ställde klockan på 11 också för att hinna ringa till skolan och sjukanmäla mig.
Ingen rolig dag om man bortser från semlorna då:)
men men. nu har iallafall huvudvärken lagt sig lite grann och jag har t o m pluggat lite matte:) känner mig stolt:)
Nu ska jag dra ner till de härliga sofforna i vardagsrummet och glo på Navy CIS! andra avsnittet för nya säsongen, tjoho!

// Michan



Tjoho!!!

Ett riktigt tjoho är det idag... för att idag kommer Soul eater episode 46 ut! fan det är nästan lite sorgligt att det bara kommer bli 5 avsnitt till efter den här:(  Aja. animen är riktigt bra iaff så det spelar ingen roll!

Ett annat Tjoho för idag är att jag nu vet vilken profil jag ska välja till trean:) Idag på morgonen hade lärarna en liten redovisning om profilerna man kunde välja mellan. Man fick välja antingen tvärvetenskap, bioteknik, data/matte och biologisk mångfald eller nått sånt:) Och det jag kommer ta blir då... gissa en gång.
klart som fan att jag kommer välja tvärvetenskap:) fatta vad skoj det kommer bli med Filosofi, Historia (som jag saknat så mycket sen ettan) och svenska C! svenska C är jag lite osäker på om det kommer bli "roligt" men resten kommer säkert bli hur bra som helst:)

Resten av dagen kommer nog inte bli lika mycket tjoho som det andra... måste plugga matte. har ju nationella prov v. 11 ju! panik och skrik säger jag bara! veckan efter det kommer vi ha religion och kemiprov också:P känner mig inte så taggad på det om jag ska vara ärlig. men men, det går nog vägen:)

// Michan

D.gray man rullar igång igen!

Alla ni D.gray man fans där ute, hör upp!
Nu i mars kommer D.gray man mangan att rulla igång igen efter ungefär 4 månaders paus:) JIPPIE!!!
För ni som inte visste om det blev ju författaren sjuk/skadad och hamnade på sjukhus i några månader men nu är hon frisk igen och serien kommer fortsätta:) det är bara att hoppas på att dem kommer fortsätta med animen också:)
Hitills så finns det ju 103 episoder, men även den fick ju ta en paus för att mangan skulle hinna ifatt.
Jag hoppas hoppas hoppas att dem snart kör igång med animen igen!!!
men thank you god att författaren mår bra:) hoppas hon har kommit på en massa nya ideer till mangan nu medan hon varit sjuk:) Får hålla ögonen öppna för nya kapitlet då!

// Michan

Soul eater = Riktigt cool anime!

Ja, som jag skrev för ett tag sen har jag ju börjat glo på en ny serie som heter Soul eater, den har bara hållt på i ungefär ett år men den är jäkligt bra:) Den är väldigt barnslig men ändå inte. Emellanåt undrar kan man ju undra om serien ska vara barntillåten eller inte XD. Som bilderna här nedan, de är från en scen från episode 23 tror jag. den är rätt så hemsk och blodig:) men det tycker man om. hihi! mer sånt!



Just nu har jag kommit en bit in i serien och den blir ju inte sämre om man säger så:) haha man har vant sig nu med att månen och solen har ansikten. haha, så himla sjukt anorlunda och bra serie! Min favvo-figur hitills i serien är Dr stein:) och som ni hör på namnet så har han såklart en skruv rakt genom huvudet och lite stygn här och där:P störtskön snubbe. vill dissikera allt som finns att dissikera typ:P Creepy. Aja det är anime vi snackar om här. då kan fan allt existera XD. 
Just nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva. måste fan gå och lägga mig nu. haha. men iaff:
till sist vil jag bara säga att ni som letar efter en ny serie att börja glo på, ta en titt på den här, ni kommer inte ångra er:)

//Michan


Sportlovet = slapparlov

Har varit så himla skönt med sportlov, synd bara att det snart är slut. men men, det är ju
snart lov igen:) påsklovet!
Jag kan ju inte riktigt säga att jag har sportat så speciellt mycket det här lovet, mest bara slappat inför skolan som börjar på måndag. Jag ser verkligen inte fram emot det. Vi har bara en massa jobbiga prov, t o m nationellt i matte C. bläää!!! men men, lika bra att få det överstökat:)

så, vad har jag gjort det här lovet då? en hel del faktiskt.
I onsdags åkte jag med min kära farmor till västerås och både shoppade och käkade lunch. hittade iaff en ny jacka som definitivt är varmare än den jag hade förut. Så det var riktigt nice, spec nu när det är runt 7 - 15 minusgrader varenda dag.
efter utflykten till västerås kom Eva över till mig och vi både glodde på Soul eater och snackade lite skit:) Jag börjar digga den serien rätt så mycket nu (alltså Soul Eater). hoppas att det nya avsnittet med eng text kommer ut snart:) längtar!

På Torsdagen åkte Jag och Eva in till Uppsala för att leta skor. Jag hittade tyvärr inga men det visste jag redan att jag inte skulle göra.
Asså varför kan inte skoaffärer sälja fler skor med storleken 42? det enda paret jag hittade med storleken 42 var ett par långa stövlar. Och jag var och tittade i 5 affärer! kan ni förstå det? jag var och tittade på skor i 5 affärer och hittade bara ett par som hade storlek 42! det är helt sjukt! Jag tänker aldrig mer gå runt och leta efter ett par vinterkängor. Nu vet att jag aldrig kommer hitta några! trippel suck!
fast Eva hittade iaff ett par väldigt snygga skor:)
Vi träffade också Evas polare Elin där:) En riktigt trevlig brud! även då blev det lite skitsnack:)

Jahapp, senare på dagen åkte jag över till Eva och sov hos henne:) fick lov och packa en hel del eftersom jag på fredagen skulle åka direkt från Eva till Knivsta och sedan sussa där:P haha blev en rätt så fullspäckad vecka till slut:P
kvällen hos Eva blev rätt så mysig iaff:) haha har börjat vänja mig med hennes ihopfällbara säng som fjädrarna hela tiden lossnar på:P Jag börjar nästan tycka att den är bekväm:P

På Fredagen åkte jag, Maria och Sayeh in till knivsta för en trevlig tjejkväll hos Sarah. det blev en riktigt härlig kväll med både matlagning, en jäkla massa skratt, film och en hel del sjuka bilder:P  var en superhärlig kväll, fast vi kom i säng rätt så sent:P tror det blev runt halv 4 på morgonen. haha det hade varit ok om man hade fått gått upp när man ville men vi behövde gå upp runt 8 på morgonen:) men helt otroligt så kom jag upp:) Visst , jag var helt väck i huvudet men jag kom iallfall hem till min sköna säng senare. haha kom hem runt 11 och gick och la mig på direkten. vaknade runt 4 eller något sånt:P haha här är man abslolut ingen  latmask. och jag som hade tänkt att plugga matte idag. kommer inte ens att ske imorgon. då ska jag till min kära moster i sala och fika (tror jag).
Så till sist vill jag bara säga att det här lovet blev riktigt lyckat. trodde att jag inte skulle få ett skit att hända men det blev istället ett jäkla rännande till Uppsala, Eva och knivsta:) älskar att ha något och göra, annars blir jag så rastlös.

Här är några bilder sen tjejkvällen hos sarah:



















Tack för en trevlig kväll tjejer!!!! <333

//MIchan





Soul Eater

Nu har jag tagit mig an en till anime som heter Soul eater. Den är väldigt annorlunda, spec när det gäller själva stilen på Animen. Den är liksom inte helt tecknad utan också lite animerad vilket jag tycker är ett minus.
men just att den är så himla annorlunda från andra animes tycker jag är skitbra. Har inte så himla mycket att säga om den just nu eftersom jag bara sett på 12 episoder men hitills har det varit jävligt snygga fight-scener!
 karaktärerna är skitbra:P alla har verkligen sin egna personlighet. Animen ser väldigt gullig ut på nått sätt om man bara tittar på bilderna men är rätt så blodig emellanåt. hihi tycker jag är sketabra!



men vad handlar den om då?
Jo den handlar om en grupp människor som har i uppgift att döda 99 onda själar och 1själ från en häxa. för att kunna göra måste man vara ett par. ena personen är vapnet (alltså Soul eatern) och den andra personen använder det vapnet.
ett exempel är tejen i mitten av bilden, hon använder killen med vitt hår som sitt vapen.
haha det är rätt så krångligt att förklara men om du ser animen förstår du nog.

//Michan

Fredag den trettonde

Ja, jag har ju inte haft någon tid än till att skriva om denna härliga dag XD
fredag den 13:e är ju känt för att man ska få otur men jag klarade mig faktiskt rätt så bra.
                       Jag fick iallafall inte Jason efter mig :P och på tal o
m Jason. Vilka var och såg den nya fredag den trettonde filmen i fredags? :P haha inte jag iaff. 
 Så istället för att jag gick på Bio och såg när Jason slet sönder sina    offer hade jag och tjejerna en superdupertrevlig tjejkväll med både  matlagning och Wii :P Asså jag säger bara en sak: om ni vill bli av med några kilon Köp Wii!!! haha vi körde både dans, bowling, Boxning och nått mer.. haha kommer inte ihåg vad det hette. men iaff, JAG ÄGDE PÅ BOXNINGEN!!! jag slog en smäll rakt upp i skrevet på min motståndare moahaha:P måste fan ta och skaffa mig Wii. Senare efter denna härliga kväll fick jag lov och ta bussen hem och fi fan vad kallt det var ute! det var 17 minusgrader! haha inte nog med det så träffade jag också min moster på bussen. Det är inte så svårt att känna igen henne. hon har ju en rosa vinterjacka så XD så bussresan jag trodde skulle innebära Ipod och sova blev istället en låång pratstund med min moster.... Aja jag hade inte träffat henne på ett tag så. så det var trevligt.
// MICKBERT

Har ni någon att ge ett hjärta på alla hjärtans dag?

Idag är det ju alla hjärtans dag <3
Vem vet... man kanske har en eller fler hemliga beundrare. XD
vad tror du?
Jag har iallafall sluppit beundrarbrev det här året. fick däremot en liten present av morsan min idag, ett fint armband.

så.. vad har jag gjort idag?
jag gick upp rätt så sent, var sedan ute och gick en runda med morsan och sen kl 6 åkte jag o familjen till min farmor. hon skulle bjuda oss på middag så.. riktigt mysigt. vi fick risotto och blåbärspaj där XD pajen fick mig att längta till sommaren. och påtal om att längta till värme!.. haha igår kväll när jag kom hem var det 17 minusgrader! tårna blev som små frysta potatisar XD haah aja.. men iallafall:
ha en bra alla hjärtans dag<333

Choklad-cheesecake med coca cola


Idag har varit en riktigt najsig dag:) Jag har såklart varit i skolan idag som vanligt. började 9.30 och hade eng-
elskaprov som faktiskt gick rätt så bra:) är riktigt nöjd över mig själv. Det var väldigt nära att vi skulle få slippa göra engelska-provet pågrund av att kopiatorn inte funkade.  Yes , tänkte man. men efter ungefär 10 min av lektionen  fick vi göra
provet ändå. skulle ha varit härligt att slippa men då måste vi ju ändå göra det en annan dag. lika bra att få det överstökat :)

Dagen fortsatte sedan med matte och lunch. Vi skulle också gått på ett föredrag om någonting som jag förträngt. tror att det var om genteknik men det var det tydligen inte... aja strunt samma för jag gick inte på föredraget.
så istället för att anstränga sig och vara duktig i skolan tog ja
g, Maria, Sayeh, Sarah och charlotte bussen ner till stan för en fika:) den här gången var sarah och maria snälla och lät mig välja vart vi skulle fika. Dagens goda gärning av sarah och maria XD eller hur tjejer?
Det blev Storken iallafall. riktigt mysigt däruppe.
Den här gången blev det en Choklad-cheesecake med coca cola. Riktigt förjävligt gott:)
Väl på sto
rken blev det en hel del snack. vi både pratade om snygga killar, planer för sportlovet, och ja du.....en hel del mer. vill inte skriva ner allt vi snackade om, haha som t ex: hur killarna har sina byxor, vissa har sina byxor upp till midjan som gamla kärringar medan andra nästan klämmer sönder kuken i sina. haha en hel del skitsnack blev det alltså. det blir man alltid gladare av. eller aa det är inte skitsnack. det är ren sanning! XD  


Så kort sagt var det här en riktigt härlig Tisdag! det är tur att man har sånna bra polare som er!!!

Vad skulle jag göra utan er. <33

Mitt fina samtal med Eva idag :P

Jag ringde Eva idag för att kolla vilket tåg hon skulle ta från uppsala...  ja vi hade såklart ett väldigt normalt samtal som vanligt XD


Jag:
hej vad gör du?
Eva: Ne , är på stan med Elin.
jag: Ok, förrästen vet du vem det är?
Eva: Ja det vet jag eftersom mina trumhinnor just sprack.
jag: haha ok va bra , men du, vilket tåg ska du ta hem?
Eva: fyra tåget
jag: ok va bra, då kan vi ju ses då.
Eva: jepp
Jag: vad har du gjort på stan då?
Eva: har varit och köpt syrsor.
Jag: ok.. jag tänker inte hålla i påsen igen iaff
Eva: jag ska mörda dig på tåget.
Jag: va? haha lycka till
Eva: ska könsstympa dig också.. haha är uttråkad.
Jag: haha aj. aja men du vi ses på tåget!
Eva: aa det gör vi!


 

Fredag!!!

Tjuhu ropar nu alla ungdommar i hela sverige! Det är helg:)
Vissa ska nog ut och festa medan andra kanske bara tar det lungt eller pluggar, kanske en shoppingrunda på stan eller bio?:)  för mig blir det en slappar helg med datorn, kompisarna och lite plugg. Har ju ett engelska-prov nästa tisdag som jag ska få G på!!! :P

Tyvärr blev det ingen skola idag, mådde inte så bra imorse. men en positiv sak är iaf att det har börjat snöa!
tjoho!!!

Man kan inte låta bli att älska snö!!! så fiin:)



Älska Japan!!!

Ja som jag nu nämnt 3 ggr tror ja så tycker jag om manga och anime!
klart som fan att man älksar Japan också då!!! har aldrig varit där men vill verkligen dit:P skulle nog vara extremt lång jämfört med japanerna (är 1,78) .. haha men då skulle jag ju inte få några problem med att hitta dit jag ska eftersom jag kan se över allas huvuden:P XD.
ps. jag har väldigt dåligt lokalsinne.

min toplista över manga/anime:

1. Fullmetal alchemist (FMA) : handlar om en värld rätt så lik vår med huvudpersonerna Edward och Alphonse elric, som är bröder som söker efter de vises sten. (dålig recension men men...) FMA finns både som manga och anime men jag föereslår att välja någon av dem eftersom handlingen skiljer sig i animen.

2. Naruto : handlar då om en ninja vid namn naruto som har en niosvansad räv fängslad i sin kropp. haha det där lät så sämst:P Naruto finns som både manga och anime, det gör dem flesta manga serierna.

3. D,gray man : jävligt bra serie/anime om du tycker om exorsism. handlar om Allen walker och hans vänner som ska bekämpa demoner och "bossen" över dem: the Millenium Earl. (en jävligt fet och ful jävel)

4. Death note : hmm .. vet inte riktigt vad ja ska säga om death note. En kille hittar en bok (death note). om du skriver ner namn i denna bok kommer dem personerna att dö. en jävligt bra anime och manga:)

5. One piece : one piece har hängt med sen mellanstadiet. animen suger! läs mangan! handlar om Luffy som ska bli piratkung typ:P är för lite yngre människor egentligen:P XD

6. Fairy tail: finns bara som manga just nu men är helt OK:)

7,. Xam'd lost memories: finns bara som anime, är lite halvbra men går att titta på:) började kolla på den efetrsom samma personer som gjort Xam'd har gjort FMA.


Alla de serier ja sett hitills har alla lite fantasy i sig:) utan det blir de tråkigt :P XD

//Michan


Road camelot från D.-gray man

älska manga och anime:) <3

Lite om MIG själv XD

vatr ska man börja då... mitt fina namn är Michaela, kallas oftast Michan, men i vissa fall inte:P vi har ju GK, Mickbert och Micho XD haha de som inte vet vad GK betyder... ni kommer aldrig att få veta det.. moaha... förutom de tre personer som kom på det XD Eller hur Saykho, tollbert och östbert?

OK... nog snackat om mitt fiiina namn XD. jag är 17 år just nu (suck) men kommer snart fylla 18 iaf!!! (jippie!). bara sisådär 3 månader kvar:P jag bor i en liten håla utanför Uppsala som kallas för Gåvan:) låt dig inte luras av namnet:P haha:P i mitt hus har vi då min kära familj. päronen och snorungen johanna (min lillesyrra) som är 15 år just nu. fjortis fjortis fjortis!!! haha det har hon alltid varit.

på fritiden gör jag inte så mycket just nu.. tråkigt.. men jag har ridlektion en gång i veckan iaf:) alltid lika trevligt. men ska nu på söndag köra igång med boxercise. jag och Eva (evalotta stenkåt) måste börja träna armmusklerna:P XD så att det blir lättare att slå spanjorer i armbrytning XD
 haha:P jag och saykho har planerat att börja på streetdance okcså.. fast inte den här terminen. det får bli efter sommarlovet:) det kommer bli fett härligt att börja dansa igen:P var ett tag sen nu.. typ 2 år. undra om jag fortfarande har taktkänslan liksom:P

Det jag tycker om då: hmmm... mina polare såklart, min kära feta monsterkatt Jussan!, min syrra går ju att diskutera men såklart jag tycker om henne.. annars hade det gått illa:P sen har vi ju ridningen,
men det som kommer på andra plats av det ja tycker om är manga/anime och film!!! (första plats polare) tycker både om att läsa måla manga och se på anime:P

går andra ring på gymnasiet just nu, naturvetenskap, (Vissa ämnen asså... blääää)på rosendalgymnasiet i uppsala. älskar rosendal!!! väldigt fin skola , gott käk och bra lärare.. ( aa det finns ju dåliga såklart:P host(svenskalärarn)) ne nu tycker jag det räcker om att berätta om mig:P om ni inte gör det så säg nåt jag ska skriva isåfall:P

RSS 2.0