gullig

känns som om jag den senaste veckan varit väldigt in på sött och gulligt. och såklart hittade jag nyss en liten tecknad video. den är så sjukt gullig. dety finns inga röster med men ändå. den är värd att se!

 

//michan//


Trött

Är just nu aptrött. gick upp runt 6 imorse även fast jag inte gick till skolan. kul att man blir helt omställd när man är sjuk. och även idag hade jag det supertråkigt. så det jag gjorde för att underhålla mig själv ett tag var att baka cookies, vilka blev riktigt förjävligt goda, även om mina smaklökar typ utrotats av förkylningen.

funderade på om jag ska försöka pallra mig till skolan imorgon. vi får se hur jag mår imorgon bitti. kunde knappt prata under hela dagen idag men nu kan jag i allafall småprata.
ne nu ska jag ta och sussa. go natt gott folk:)

Söt

hittade nyss årets sötaste låt. den är så gullig på något sätt. :) lyssna på den bara:


Sjuk

finns det något bättre än en vrålförkylning eller vinterkräksjuka? som tur är slipper jag det sista jag nämnde men jag kan kort och gott säga att jag knarkar nässpray. jag skiter i om min näsa kommer paja, bara jag kan andas genom den!

just nu sitter jag och lyssnar på the voice. Har bestämt mig för att vinna 2000 kr!!! jag behöver verkligen de pengarna så nu jävlar ska jag vinna dem! och eftersom jag varit sjuk sen i lördags så har jag inte gått till skolan än.. även om jag vaknat klockan 5 på morgonen superpigg... om man bortser från att man knappt kan andas genom näsan och munnen smakar rutten apa. men imorgon ska jag nog pallra mig iväg till skolan även om det känns värre idag än vad det gjorde igår. har typ nyst 50 ggr minst plus att nässprayen håller i en timme, men jag klarar nog av en illustrator-lektion på en och en halv timme.
maha jag har i alla fall ingen matte efter det så jag kan bra åka hem! yey!!! ha så kul på matten tjejer. (ni vet vilka ni är .. maha)

Nu ska jag ner och dricka en kopp honungste. kliar i halsen som fan så det behövs.

Sex on fire

älskar den här låten så mycket! kom ut för ett tag sen men tröttnar aldrig på den!

känns så dumt på något sätt :P så fort jag lägger ut ett blogginlägg så har det för det första gått ungefär 3 månader sedan jag sist skrev, men priset är nog att jag inte orkar berätta något om vad jag gjort under jullovet. istället lägger jag ut en låt. haha. jag får ta och skriva någon annan dag om vad jag gjort.

Jag kan ju vara snäll och säga vad jag gör nu i alla fall. och det jag gör är att jag sitter vid datorn och skriver en historia bubbla som skulle ha lämnats in för hundra år sedan. Tro inte att jag väntade med att skriva den till lovet. nej då. Jag skrev den faktiskt innan lovwet och skulle skicka in den. men om man har en syrra hemma som ibland sitter vid sin dator kan det gå jävligt illa! jag hade tagit fram dokumentet och checkat igenom att allt stämde, sedan bestämmer jag mig för att gå ner och käka middag. åhå, vilken suprise jag fick när jag satte mig framför datorn igen. Jag vette fan vad det var jojo gjorde efetrsom hon inte ville berätta det men en sak var säker. Det jag hade suttit och skrivit innan lovet var borta.
Så nu har jag det superskoj... ne ska fortsätta skriva den där nu.. är på resultatdelen hitills. tur att man kommer ihåg lite av det man skrev om. det enda jag intwe kommer ihåg var vad som skulle stå på bakgrunden men det kommer efterhand.

Ha en trevlig sista kväll innan skolan!!!

//Michan


RSS 2.0