Durarara!!!

det börjar äntligen gå framåt här hemma. förberedelserna för min blogg och för hela företaget är snart klara. Inte nog med det så varvar jag även med en liten tripp till stockholm. För mig är det inte shopping som gäller, utan GRÖNALUND! ska bli så jäkla härligt. däremot måste jag gå upp klockan 8 och klockan är just nu 2 på natten. jippie för planering!
men vad gör jag då? jo, jag började glo på en ny serie som heter Durarara!!!  den är rätt så skön faktiskt. det hör man bara på öppningslåten:


Remake

Kul att det är denna blogg som ni får dras med just nu medan jag förbereder mig med företaget. Det enda jag har gjort är att jag slängt in en skitful bild til header. haha. herregud. men om en vecka så ska ni få se åp grejor. då kommer bloggen vara super. eller aa.. denna blogg kommer kasseras och en ny ska sättas in, när jag vet vad jag ska heta och hur min logga ska se ut.

Detta ska jag försöka sitta och hitta på imorgon. det kommer säkert ta hela dagen, speciellt när jag måste teckna, scanna in bilder och sedan göra det i illustrator. möjlilgtvis fixa till det i fotoshop. Men jag har några ideer.

// michan

Sista dagen på kick-off veckan

Nu är jag så himla speedad så att det inte är sant! Det ska bli så himla kul att få hålla på med ett eget företag. Idag var ju som sagt sista dagen på kick-off-veckan. det vi gjorde idag var att vi först satt och workshoppade lite med blondinbella, vilket faktiskt var riktgit jäkla kul! som jag sa tidigare i min blogg, man ska inte ha några fördomar förens man träffar personen, då menar jag ej via internet utan live! Rykten är rykten om man säger så.

Så nu drar iaff mitt företag igång, eller aaa.. om ungefär en vecka då jag måste förbereda mig en hel del på att öppna detta. Måste först och främst göra en egen blogglayout till mig själv, sedan några exemplar och visa dessa på bloggen osv.. måste även ringa runt med fotografer mm. Ja, det är en hel del jag måste göra. :)

Jag måste även skriva nu: TACK SÅ MYCKET FÖR HJÄLPEN ALLA DÄR I HEBY KOMMUN: Sala sparbank, företagarna osv.
men de som verkligen förtjänar en applåd är KAJSA OCH SAGA! utan er hade detta inte gått. Men vi hörs sant igen så :)

NU KÖR VI!!!

Tror det är dags för uppdatering - sommarlovsentreprenör

Jag måste ta och fixa till min blogg lite grann nu när jag är med i sommarlovsentreprenörerna. Det kan nog bli rätt så kul att få testa på att skapa ett eget företag. däremot ska blondinbella hålla i en föreläsning, vilket gör mig en aning.. hmm.. jadu, ni som vet vem blondinbella är förstår nog vad jag menar. Men man ska aldrig dömma någon förens man träffat personen. Så vem vet, det kan nog bli rätt så skoj ändå.

Nu kommer jag bli lika inaktiv på blogg.se som jag brukar vara. Vänta i två veckor så kommer du få se på andra saker.

//Michan

RSS 2.0