Måndag = Latar dag

har haft en sån jävla härlig dag idag. bara slappat, eller aa, rättare sagt sovit.
dagen började med skola som egentligen skulle ha slutat kl 15 men slutade kl 11. härligt härligt.
Efter det åkte jag hem, sov 3 timmar, som var de tre härligaste timmarna idag. hade en väldigt skum dröm däremot. Drömde att jag var hos sayeh, fast det såg inte alls ut som hos henne i verkligheten .. haha skit-skum dröm XD
en till sak jag kommer ihåg från drömmen var att jag satt och petade på en oliv, men när jag hade tröttnat på det gick jag och glodde på tv, två stycken samtidigt. som sagt, drömmen var väldigt skum.
efter den sjuka drömmen/sömnen slappade jag bara framför datorn/teven hela tiden. Ibland är det så jävla härligt att bara sitta still och inte göra ett skit :) super!
pluggade matte en timme ioförsej men men.. XD Det gick seegt!

medan jag satt och slappade framför datorn hittade jag en sjukt bra låt! sökte egentligen runt lite efter nån bra amv men den här låten asså. ååååhhh älskar den!

Band: Hollywood undead

Låt: Sell your soul


Allt från mig idag!

// Michan

Eurovision song contest 2009!

jaha ja, då var tävlingen avklarad, vilket slutade med att jag och eva bestämde oss för att dra till norge nästa år!
ETT STORT GRATTIS TILL NORGE!!!
"I'm in love with a fairytale.." haha låten har redan fassnat på huvudet.
fast det jag tyckte var lite konstigt var att både sverige, finland och Ukraina kom på typ top 20 XD haha... inte bra asså. tror t o m sverige kom på 21:a platsen.
fast i år var det jävligt bra låtar. asså var tredje låt (om inte mer) gick ju faktiskt att lyssna på. och det kommer från mig, som oftast hatar all musik inom melodifestivalen.
Min topplista var:
 1. Finland
 2. Norge
 3. Azerbadjan
 4. Island
 5. Sverige
 6. Armenien
 7. portugal
 8. Ukraina
 9. Ryssland
 10. Moldavien
 11. Tyskland
haha röstade på 6 stycken av mina favoriter, röstade däremot inte på norge, tänkte såhär: de kommer få så mycket poäng ändå så det spelar ingen roll. och gissade jag rätt? haha klart jag gjorde, jag äger XD de ledde ju för fan med 1560 poäng från Island. Shit säger jag bara. När väl Norge vinner viner de stort! plus att det är deras nationaldag idag också! de måste vara överlyckliga!

Här kommer vinnarlåten:Asså för varje gång jag lyssnar på låten blir den bättre och bättre.. haha.. GO NORGE!!! (fast han borde noppa ögonbrynen)

de här syrrorna röstade jag däremot på:jag undrar vad Norpa betyder :P haha XD

haha och såklart ARASH!!!!!det här har varit den bästa melodifestivalen på länge säger jaga bara. många bra låtar!

// Michan

Anime-freaket igång igen

på senaste tiden har jag faktiskt börjat småkolla lite på olika anime-serier som en galning. haha, känner mig så jäkla skoltrött just nu så istället för att sätta sig och göra läxan sätter man sig vid datorn och glor på någon trevlig anime, eller läser manga.
det började med Ouran high school host club. Asså jag kan ju inte påstå att den är normal. haha fast rolig är den. handlar om en tjej som måste arbeta på Ouran high school hostclub för att tjäna ihop pengar för en vas som hon hade sönder där. Om man tycker om lite småbögig + rolig anime kan man glo på den. jag är mer förtjust i action men den här var faktiskt ok XD haha.
Den andra serien man börjat glo på en hel del är Bleach. många sa att den var så himla bra så beslöt mig för att ge den en chans XD asså.. Jag tycker inte den är super om jag ska vara ärlig men karaktärerna i serien är ju så snygga XD haha.
Den tredje var ju FMA Brotherhood. och den tycker jag verkligen inte är bra! den gamla serien var så mycket bättre! men men.. den kanske blir bättre senare. jag tror dem har gjort serien lite blodigare än förut däremot. haha vilket är det enda positiva för mig. fast det är ju trotts allt FMA. man kan inte helt bua ner dem.


och den sista, den fjärde animen är... ok.. det här är ett sjukt långt namn.. har inte ens lärt mig namnet än.. men iaff.. *förbereder sig* .. Higurashi no naku koro ni... *skrivkramp* haha skoja bara. men namnet är faktiskt rätt så långt och hur fan ska man komma ihåg de där orden? na och ku o ko och allt annat guggs, haha.
Den här serien däremot är jävligt våldsam, ibland, plus att man blir paranoid av att se den. tänk dig en kompis som helt plötsligt börjar bete sig konstigt och börjar fråga dig saker, och börjar besöka dig på natten och vet precis allt du gör och isåfall du ljuger eller inte. asså den är sjukt läskig. tycker jag i alla fall. små söta tjejer som dödar andra och tar livet av sig själva. usch. den är hemsk XD men ändå bra .. haha..
Sen måste jag ju också nämna att jag börjat läsa en manga, som helt otroligt inte blivit en anime! bara pågrund av namnet. den heter 666 satan. kan också kallas o-part hunters eller nått sånt. jag tror det var någon som nämnde att de inte ens ville göra en serie av den mangan bara pågrund av namnet. men använd de där o-part namnet istället du säger jag! va fan.. ska japan också hålla på och mesa sig så här... suck säger jag. den är ju så bra! orkar inte förklara vad den handlar om men bra är den.

Klart som fan så räcker inte detta för mig. haha . har redan idag hittat en till anime som jag vill se på.. kommer inte ihåg namnet just nu men ååhh... den verkar så bra!
// Michan

 valborg 09

tänkte ta en liten paus från pluggandet och blogga lite. så.. varför inte skriva lite om valborg.

Jahapp, nu har ännu en härlig valborg passerat. det var väldigt trevligt i torsdags. dagen började med forsränning och några shottar och fortsatte sedan med piknik i stadsparken. det var hur härligt som helst att sitta och käka en subwaymacka med ett glas vin och skinande sol, plus att jag hade tagit med mig en liten spelare så vi hade t o m musik!
 till en början var det jag maria och saykho som satt o käka, senare kom en hel drös med människor, bland annat eva, sarah, marias polare, polare till emelie och sarah o s v. kort sagt så kom det en hel del människor. det var riktigt trevligt.
sedan så fortsatte supandet, haha det var ju trots allt valborg! och detta år undkom vi polisen, fan vad vi äger! haha det enda de hällde ut var en ljummen drink och en öl. haha, Jävla tur att de inte kollade i väskan, (spec för maria) där det låg ungefär 3 liter vodka XD haha. det gäller att vara trevlig mot poliserna, då är de trevliga tillbaka.
förra året var däremot inte så lyckat. poliserna var otrevliga och slängde ut alla våra prylar, som legat i väskan, på backen vilket slutade med att karro ryckte tillbaka sin väska från polisen och sprang iväg. haha härliga minnen asså.
och på tal om karro så saknade jag henne i år. men jag träffade iallafall henne igår! fi fan va länge sedan det var! har saknat henne skit mycket. haha det har blivit tystare i gåvan sen hon flyttade till sala. men det var kul och se henne igen :)
:)

Nu tror jag att jag ska börja plugga igen. har kemiprov på onsdag och kan hitills de två första kap. bara 7 kap kvar att plugga på då. fast om jag tänker efter så har vi nyligen haft prov på kap 17 så det kommer gå fort att plugga på. sen de två sista kap + kap 18 verkar bara vara fakta så där tänker jag bara plugga sammanfattningarna.
det är bara att hoppas att det går bra.  

Här är dagens opening:


 

RSS 2.0