halloween

Var hos farmor idag och käkade halloween mat, vilket innebar tacos! Förstår inte varför det har blivit just tacos som vi äter till halloween men men.. gott är det:) Och snart är lovet slut:( det är fan helt sjukt. det är tre dagar kvar av lovet!!! och på de tre dagarna måste jag sitta och ta igen en massa läxor.. kul liksom. har ett pm i religionen kvar att göra, plus en massa matteupg och fysik. och sedan efter det har jag samhällsläxor. kul kul. varför förstår inte lärare att man inte ska behöva plugga när man har lov? hate this shit!!! aja försökte strunta i läxorna och tittade på lite roliga klipp från fma... maha.


haha dagens klipp. nu förstår jag varför vissa länder hatar turister.

 

random amv som jag hittade.. diggade den haha.


vaken fortfarande men ska snart sova...

skulle bara säga att jag älskar fma nya opening:) hihi.. kan inte sova så sånt här roar jag mig med istället... XD


Fullmetal alchemist 2

Mihi, har nästan glott klart på alla nya fma avsnitt som kommit ut. och serien skiljer sig en hel del från den första. men den är garanetrat inte sämre. den är faktiskt riktigt bra:) den var bara lite seg i början eftersom det var så mycket som var med i den förra säsongen som var med nu också. men man ser att dem gjort seiren efter de som sett den första säsongen. Om jag inte hade sett den första skulle jag nog inte förstå så mycket av den här. men men.. den är riktigt bra:)

lite nya najsiga scener :)


BJ

ikväll blir det Bj! tjoho! jag hoppas det kommer bli lika roligt som förra gången. och den här gången komer det också vara mer folk där som man känner igen:) kul kul.
så planen för ikväll är typ: göra sig i ordning, förfesta med Eva, ta niobussen in och sen festa loss som fan! ni andra som ska dit: VI SES!!!

kanon wakeshima

ville bara säga att Kanon wakeshima är så söt! haha XD hon ser ut som en liten docka. fast det jag diggar med henne är hennes låtar. plus att hon spelar bas:) löve it:)
här är en av hennes låtar:


Naruto

, Nu har jag nästan gjort allt på listan. maha.. känner mig duktig:) och just nu sitter jag och tar igen lite naruto avsnitt. hehe.. vet redan vad som kommer hända eftersom jag läst mangan men ville ju se om dem förstört animeringen totalt eller inte. och de har dem fakitskt inte gjort! :) blev överlycklig när jag såg det. men också den nya öppningen:) älskar den. maha. älskar scenen då itachi typ pressar ut sasukes öga. najs najs... aja om ni vill se här är den:


ett jävligt försenat inlägg

Ok, sassy ass tyckte ju att jag skulle skriva ett till inlägg eftersom det var runt 2 veckor sedan som jag skrev ett sist. väldigt länge sen, jag vet men jag orkar inte. det är ungefär som facebook, eller playahead. Man blev medlem, gick in där någon gång första veckan efter att ha blivit medlem, och sedan sket man totalt i sidan. Jag går ju såklart fortfarande in på facebook lite då och då, men det är mer för att spela vampire wars och kolla om något nytt dykt upp om studentskivor.
OK, men nu struntar vi i det där. Så vad ska jag göra idag då?
För er som inte visste så brukar jag skriva små lappar med saker som jag kan göra. haha låter hur mesigt som helst men om jag inte gör det så sitter jag bara framför datorn och heckar. Tycker det är skitnajs att ha en lista där man kan pricka av saker. Då ser manb också att man har varit lite aktiv.
Så min lista idag ser ut ungefär såhär:
1. städa kaninbur
2. städa rummet
3. skriva religion pm
4. lämna tillbaka böcker till biblan

Sedan är listan inte så viktig. för runt 6 tiden ska jag till eva, laga och käka mat, och sedan ha myskväll.

jag kan inte heller påst'å att jag brukar följa den här listan. skriva pm kommer jag säkert inte att göra, men det är bra att ha som en: att göra grej. Om jag har tid över eller orkar så kommer jag göra det, annars så skiter jag i den.

//Michan//

älskar den här musikvideon! haha. och det roliga är att låten är så jävla mycket bättre än orginalet!


internskämt

internskämten på senaste tiden har ökat för mycket!
några exempel är:
- har jag sossepanna? (har jag sås i pannan?)
- Jag har en klementin (maria satt och pratade med mig om att hon inte hade någon träningsverk efter att hon tränat, vilket jag ignorerade totalt och svarade: "Jag har en klementin")
- I was frozen today. (ett filmklipp som liknar "jag har en klementin")


och för er som har missat vakna med the voices rapattack förra veckan:
I was frozen today:


Avklarat!

idag hade jag matteprov som gick sådär men det positiva med det är att jag nu kan få sova!!! har lägntat så mycket efter den dagen då jag skulle kunna ta det lugnt. har haft så himla mycket prov och redovisningar på senaste tiden så att min hjärna varit nära på att explodera! men nu är det lugnt. nu har jag BARA en massa skrivuppgifter kvar men det är så mycket härligare än att sitta och plugga till en massa prov. Jag har planerat att börja med skiten idag så att jag sitter slippa framför datorn natten innan upgifterna ska in. så wish me good luck!


plugg och rövmagneter

sitter just nu, eller rättare sagt går runt i rummet och säger fysik-formler för mig själv. har nämligen prov imorgon på fysik på två kapitel om magnetism.. typ.. det är precis lika tråkigt som det låter men men.. jag blir mer och mer positivare till att plugga eftersom jag börjar förstå hur allt hänger ihop.
och när man pluggar måste man ha musik, dels för att jag kan koncetrera mig bäst med musik, men också för att min syrra (som har rummet precis bredvid) ska slippa höra mitt pladder om en massa fysikformler. speciellt när jag säger fel. råkade tydligen säga rövmagnet en gång. haha... det var inte så att jag svor över det, det var bara det arr jag skulle säga r.. någonting och sen magnet och då blev det rövmagnet. även fast jag visste vad jag egentligen menade. haha.

här är i alla fall en bra låt från shiny toy guns:

hittade ingen bra videoö till så det blev den här videon. haha älskar den verkligen. ps: det är inte någon skriklåt. tro mig.


RSS 2.0