Pandora hearts

En ny serie jag tittat på är pandora hearts. den har inte kommit så långt men första säsongen finns i alla fall ute! längtar till nästa säsong kommer. vill se!
Om du älskar alice i underlandet teman borde du se den här animen. Väldigt mycket av handlingen och karaktärerna i serien kommer från just alice i underlandet. Den är riktigt bra :9 älskar den här serien. sen så har den såklart superhärlig musik också. finns en liten lullaby som jag älskar att lyssna på.

här är den:

//Michan//


Sista idol audition

Tyckte det var lite synd att det var sista idol-audition avsnittet för i år. som det alltiod brukar vara. men man måste ju älska bagges kommentarer ibland:) Så jävla härliga så det inte är sant. och hans miner. haha.
I år tyckte jag det fanns en hel del bra sångare/sångerskor. sen fanns ju dem som också stack ut lite ur mägnden. på både ett bra och ett dåligt sätt.

här är några klipp från Idol 200, de flummigaste enligt mig:

 

 

De två "nervösa" killarna. älskar er fan! XD

 

//Michan//


aktiva bloggare

Visst skulle jag vilja vara lite mer aktiv när det gäller bloggandet men man har ju faktiskt ett liv också. Min syrra skriver på sin blogg som fan. varenda dag,typ var annan timme. själv sitter man och skriver på sin roman och lyssnar på musik. bland annat gör man läxor också, som mer och mer börjar forma en rätt så stor hög i mitt rum.
Har läxor/uppsatser/förberedande tal mm från ämnen som tväretenskap, svenska, samhäll, religion och matte.
Den enda grejen som oroar mig lite är upgiften vi fått från våra kära tvärvetenskaps-lärare. Vi ska hålla en debatt om mat. vilket betyder att jag måste plugga på som fan om matindustrin genom historien. kul va? det kan nog bli roligt bara man tänker på det positivt. Sedan har vi matten... jag tror jag inte behöver säga så mycket om det förutom att vi ska ha ett prov vecka 41 och att jag inte kan ett skit. Tjoho!
religionen går bra, svenskan går bra. sen har vi ju samhälls-läxan, som jag inte riktigt förstått mig på än men det löser sig nog. Bäst att sätat igång nu på direkten så man slipper stressa när väl redovisningarna och proven kommer.

//Michan//

dagens låt:

Tycker den här låten är så fin:)


plugg

Sitter just nu och pluggar för fullt, eller rättare sagt gör läxor. har skrivit på min roman nästan hela dan och just nu sitter jag med samhällsläxan. tänkte också göra religionen senare men det får vi se. ska skriva en a4 om Wicca. och när man väl pluggar vad är då bäst att ha till? jo musik såklart! letade lite på yuotube efter lite ny musik och hittade pendulum. här är två låtar från dem. och jag som inte ens är förtjust i tecno (om nu detta är tecno) men de här tre låtarna var riktigt härliga att lyssna på :) den tredje låten var bäst! inledningarna är däremot supersega. man får spola fram 20 sekunder eller nått.

 

 

 

//Michan//


sista skolfotot

imorgon är det sista skolfotot för mig och många andra. lite sorgligt faktiskt. tänk om det sista fotto blir skitfullt? vad ska man göra då? man vill ju ha ett bra "sista" foto liksom.
har i alla fall tagit fram kläder och örhängen som jag ska ha på mig:9 det är bra att förbereda sig lite i så fall man skulle råka försova sig imorgon och inte ha tid till att välja kläder osv.

//michan//

Final fantasy 7 = beroende framkallande

mm skoja inte. ff7 är verkligen beroendeframkallande. inte kul! fast spelet är ju så bra, och handlingen!!! mums :P
har precis tittat klart på filmen som kom ut typ 2004, och vad upptäckte jag efter det? jo att dem har släppt en ny film, eller njae, det är fortfarande samma film fast 25 min längre! det måste jag bara se!

jag kan ju inte påstå att filmen hade så speciellt bra handling, vilket spelet har mer av, men den är fortfarande sjukt underhållande att titta på. speciellt om du gillar action blandat med lite animestil. ps: ni som vet om det så är ff7 inte tecknat utan animerat. ser riktigt verkligt ut:P

här är en liten sen av den förlänga versionen med reno och rude!

här är en liten musikvideo också med rätt så snygga scener :)

  //michan//


kräftskiva!

idag är det kräftskiva! fick offra andra saker men kommer bli så kul ändå! :)
här är sms.et jag fick av min morsa igår:

ta ett stadigt tag om midjan.
böj dig framåt.
bänd isär.
slicka och sug.
stoppa in fingertopparna i stjärten och njut.
svårare än så är det inte att äta KRÄFTOR.

vad ska jag sägas? blev lite chockad först när jag såg medelandet. haha XD speciellt eftersom det kom från min mamma.

oho, fi fan vad länge sen det var man hörde den här låten.
"jag e ens inte cp, cp, cp inte cp eller gay eller en opererad tjej..."


FMA - säsong 2

Det är helt sjukt. just nu har FMA brotherhood kommit upp till episode 21! och det skiljer sig en hel del från den gamla serien. men jag måste erkänna att den gamla serien fortfarande är bättre. visst har det kommit nya personer och så i andra säsongen men asså.. den gamla serien äger!
nu har jag ioförsej inte tittat på några avsnitt sen episode 13 men men..

Här är andra openingen av den (shit, säsong 2 har kommit så långt XD)

haha. hittade den inte så la ut hela episode 21 XD

ni som sett gamla serien kan här se hur stor skillnad det är :P


måånga planeringar

Ok. om jag tänkt rätt nu så kommer en hel del saker att ske iår. först o fräst studentskivor, sen klassens egna studentskiva. sedan funderade jag på att åka till frankrike under påsklovet för att åka lite skidor:) var så länge sen!
sen har man också planerat att åka utomlands nästa sommar. sen kommer garanterat något annat att dyka upp. förutom prov och andra tråkigheter då. så jag måste komma på ett effektivt sätt att tjäna pengar. kommer ju kunna städa farsan kontor varannan vecka o tjäna 700 kr på det. sen måste jag hitta ett annat jobb. typ helgjobb eller nått! annars är jag rökt! kommer inte klara mig på mitt fnuttiga barnbidrag känner jag.

//michan//


RSS 2.0