dags igen...

tänkte att det var dags att skriva i bloggen igen. var ju sådär.. hmm.. ja hur länge sen var det jag skrev? haha XD har varit lite lat när dt gällt bloggande. vilket jag alltid är. men visst har det hänt en hel del sedan sist jag skrev. vi har haft betygsnack (vilket innebar att jag fick reda på mina betyg i religion och vad jag fått på en liten upg i samhäll) alla lärare sa samma sak: Vi kan inte prata betyg just nu eftersom vi inte gjort så mycket än.
suck säger jag!
inte nog med det har jag också tagit spruta. vilket gjorde att jag missade en hel del saker jag gärna velat göra. sen har vi också matteprov imorgon. yey. kill me! hoppas jag bara blir friskare tills det efetrsom jag FORTFARANDE mår piss, eller rättare sagt bajs!

Nu ska jag försöka fortsätta plugga matte :) är snart klar med D-kursen! gud vad skönt det kommer bli att slippa matte sen! fi fan vad härligt asså!!! tjoho!

maha. lady gaga har gjort en ny låt - bad romance. tycker inte om låten  fast videon är najs:) plus att jag älskar basen i låten men that's it typ. påminner lite om thriller videon med en mix av ku klux klan XD

en annan rolig låt är med den här bruden. asså.. första gången jag hör en tjej sjunga metallåt såhär.. så coolt!

 


Något du har på hjärtat?
Postat av: Diana - Gravid ♥

Har en tävling på min blogg nu som jag tror att du skulle gilla. 250 kr i en inredningsbutik på nätet! Delta gärna! =) Kram

2009-12-16 @ 23:33:23
URL: http://dianasblogg.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg:

Ditt snygga namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0