johnny depp - pirat eller fabrikägare

fick sån jävla lust att skriva lite om depp! haha hade Tollets blogg som lite inspirationskälla. fast hon raddade upp en hel lista med snyggingar :P jag nöjer mig med en ja XD

Lite småfakta om snyggingen då:

- han är snygg XD
- han har två barn och är gift med vanessa paradis
- han har tre syskon (varför kan jag inte vara hans syrra XD)
- han bor både i LA och paris
- har stjärntecknet tvilling ( som jag!!! maha)
- kommer fylla 46 fyra dar efter mig! (old guy, but still hot)
- är skådespelare ( isåfall någon inte visste om det XD) om man inte vet det då är det illa!

Några av mina favvofilmer som han är med i:

1. Kalle och chokladfabriken
2. Pirates of the caribbean 1
3. pirates 2 och 3
4.Corpse bride (han gör rösten)

5. sweeney todd
3. edward scissorhands
4.  Sleepy h
ollow
7. Once upon a time in mexico

På första plats satte jag Kalle och chokladfabriken! han gör ju rollen som Willy Wonka så jävla bra! han äger såklart skiten ur alla andra skådespelare i sina andra filmer också, men just kalle och chokladfabriken. haha, det är inte många som kan passa i den frisyren! och i pirates, woho, jag tror ni har precis samma åsikter som mig om ni är ett depp fan. sen måste man ju bara älska corpse bride! det är ju trotts allt Tim burton som gjort filmen! finns det nån film han har gjort som har varit dålig? det är ju så coolt med lerfigurerna på corpse bride ju! jag förstår inte hur dem har orkat spela in hela filmen.
sen kommer ju sweeney todd. hemsk film men ändå så himla bra! inte trodde man att depp kunde sjunga inte. ok, han sjunger inte som en gud men han var iallafall inte tondöv.
edward scissorhand är en så gullig film haha vilket inte once upon a time in mexico är. stackars depp som blir av med sina ögon. han var fan t o m snygg utan ögon XD haha.
sen kan jag ju inte låta bli att nämna Alice i underlandet som kommer ut om ett år då depp ska spela "the mad hatter".

Hittade t o m en bild på hur han kommer se ut i filmen. asså, man blir ju nästan lite rädd. han ser lite ut som en clown om man tittar på hans hår och hans gigantiska fluga.

 nån som är på och se filmen om ett år? den måste ju bara ses! inte nog med att depp är med så är det ju burton-gubben som gjort filmen! tjoho säger jag bara. kan man bli lyckligare?

// Michan

Onsdag = Gosa med isbjörnar

jaha ja, snart är det dags att åka till stockholm med skolan. jag kan ju inte direkt säga att jag ser fram emot det. visst visst, vi får åka till vår kära huvudstad men i det här fallet är det inte roligt.
för det första måste jag ta 6 tåget in på morgonen för att hinna med en buss som går halv 8 från stationen.
efter bussresan ska vi direkt till skansen, vilket jag trodde skulle bli skoj. glo på djur är lite underhållande trotts allt. men det var såklart en dröm.
Vi ska såklart åka dit för att gå på en föreläsning! jag skulle hellre gosa med isbjörnarna än att ha lektion när man är på skansen. och så måste vi anteckna skiten också. haha.
Efter det ska vi till det tekniska museet. varför fattar jag inte. vi har inte ens teknik!
Tollet hade tydligen varit där förut och sa att det var VÄLDIGT roligt. funderrar nästan på om man ska ta en shoppingrunda istället för att gå på museet. vilka är med mig? XD

denna resa kostade ju såklart lite pengar. eller aa... 250 kr, vilket man inte har råd med just nu på grund av valborg. och mat får vi såklart köpa själva. vad är det vi betalar för egentligen? så jäkla dyrt kan det inte vara att gå på lektion på skansen och sen glo på en film på tekniska museet. och bussen betalar ju skolan så...
Aja, det är bara att hoppas att det kommer vara intressant ändå. vi måste tänka positivt!

här är dagens opening:
 


den är openingen är faktiskt en av dem få som jag tycker är rätt så bra :)

// Michan

Jag vill ha sommarlov!

Just nu vill jag bara ha sommarlov! varenda dag är likadan. man åker till skolan, sitter på lektioner där man inte alls anstränger sig, sedan åker man hem och råpluggar inför alla prov/redovisningar man ska ha de kommande veckorna. just nu känns det lite surt! Jag vill ha sommarlov!
Min planering för kommande dagarna ser ut ungefär så här:

Måndag: börja förbereda redovisning svenska och plugga engelska och idrott
tisdag: börjar halv nio och har engelska och idrottsprov. (börjar annars halv tio)
Onsdag: Åka till stockholm, KL 07.30 PÅ MORGONEN!!! och gosa med alla trevliga djur på skansen. sedan plugga Kemi.
Torsdag: VALBORG! drar till uppsala.
Fredag: förmodligen sova och plugga kemi.
lördag/söndag: plugga kemi
Måndag: svenska redovisning drama, hamlet. plugga kemi
Tisdag: plugga kemi igen
Onsdag: RIKSPROV I KEMI B!
Torsdag: Fixa med religionen som vi har redovisning på veckan efter.

The little shop of horrors

Oj oj oj..nu ligger jag verkligen efter i skrivandet XD haha. för ett tag sen stack man in till Uppsala för att gå på katte-musikalen med The toll!
The Little shop of horrors. den var grymt bra! asså, jag blev verkligen förvånad av hur bra personerna sjöng också. helt sjukt bra! sen så var ju också marias storesyrra med! hon hade huvudroll som köttätande planta. hon var grymt bra! XD 
lite smått om vad musikalen handlade om:
En kille som hittar en planta, (Malin) och matar den sedan med blod och människor så att den kan växa sig större. slutet var tyvärr lite olyckligt men sånt är bra! XD

Nu okar jag tyvärr inte skriva något mer. sitter på en skittråkigt biologilektion. det suger verkligen lyckan ur enXD haha

//Michan 

haha skönaste låten asså!

haha har nyss hittat världens skönaste låt. den låter som en skitfjollig flicklåt men lyssna på texten XD haha. videon till är skitdålig men just låten! haha XD hittade den när jag bläddrade runt lite på youtube.

så klockren:




//Michan

Till min stackars flicka

haha, idag på svenskalektionen fick vi tillbaka våra fina dikter som vi skrev ihop för ett tag sen. så för skojs skull tänkte jag faktiskt lägga ut den. Enligt mig är den dikten den sjukaste i universum. speciellt eftersom vi skulle skriva en dikt till vår dotter i framtiden. här är dikten:

Du stackars lilla flicka
som hava mig som mor
du finns för att jag börja' dricka
och du töjde min mage stor

Nu när du är liten
ska du ej lyktstolpar slicka
då hamnar du i skiten
och jag dig hårt ska kicka
 
Om en okänd gubbe
vill dig upp i skogen ta
slå då honom med en stubbe
och snabbt du måste dra

När du i skolan går
var din egen tjej
du många vänner får
även om du säger nej

När du festa skall
gör det då med måtta
för det kommer bli ditt fall
om du för mycket shotta'

Om du en pojke gilla
vänta tills du blir stor
innan du låter honom pilla
och du blir en mor

Om en pojke dig sviker
ta då ut din hämnd
du kommer njuta när han skriker
av smärta när hans korv blir klämd

När du ska bosätta dig nånstans
bo ej i Morgongåva
för då får du ingen chans
att bli normal, det kan jag lova

om du en dotter skaffar
tro mig, det är ingen lek
men om du henne straffar
gör det då med kärlek

Närdu blir en kärring
skaffa en cool permobil
så du inte får en skadoförvärring
och fraktas bort som lik i bil

Din mor har alltid rätt
tänk på mina visa råd
på mitt kloka sätt
och påmina dumma dåd

skaparna till den här underbara dikten är Jag, tollet och khokho :)

//Michan


Båååring!

Varför är allt helt plötsligt så tråkigt? XD haha känner att jag börjar bli lite trött på skolan just nu. jag orkar inte ens antecka på lektionerna (Min pennvässare är trasig och min penna har ingen udd) och läxorna... ja du.. de går ju sådär. ska nog sätta mig idag och göra alla läxor jag hitills inte gjort. vilket innebär svenska, engelska, kemi och matte. Yey!!! Det här kommer gå skitbra asså!

Jag sitter just nu, kl 9.15, på en härlig mattelektion som jag såklart inte heller fattar ett skit om. jag har inte heller så stor lust att försöka förstå det. Jag börjar nästan fundera på att ta ut sommarlov i förväg. vill verkligen ha lov nu!!! är trööött!!! haha gud vad jag klagar! Att jag skriver på bloggen nu är iaff roligare än att lösa mattetal. 

Aja.. nu kan jag inte fortsätta att skriva. mitt internett har nyligen pajat! bye bye!

Här är dagens opening:


Tycker den här videon är så söt på nått sätt XD det är ju trotts allt en teddybjörn som sjunger i början XD

Första skoldagen = Boring!!!

hela den här dagen har jag inte gjort ett skit! även fast jag var i skolan! Första lektionen, som var kemi, var inte så mycket att se fram emot (som vanligt). sedan hade vi biologi där vi lekte med pasta XD haha.. den lektionen var vell rätt så OK.. men det är bara för att jag är så barnslig som jag tyckte om den lektionen! XD haha.
sedan hade vi engelska, där vi inte heller gjorde nånting. eller aa. vi skulle egentligen svarat på några frågor men jag, sarah, sayeh och maria pallade inte riktigt att göra dem. istället satte vi oss ner i ett studierum och tittade på lite blandade klipp på youtube.
På tal om youtube. jag har tänkt at vid varje inlägg ska jag lägga till en opening. hihi.. ni som inte tycker om anime behöver inte titta på dem:P men vissa är rätt så sötaXD så jag tänkte faktsikt börja med en opening från Bleach. jag tycker inte videon är så superduper men låten är härlig :)





Väl efter engelskan skule jag ha utvecklingssamtal. och vet ni vad! jag hade bara 10% frånvaro den här gången! studiebidraget ligger säkert!
men det som jag blev mest irriterad över idag var musiken.
jag skulle ha haft musik halv 4 men sen när jag kom dit så sa Erik (musiklärarn) att mitt band redan hade övat på låten vi ska spela nästa onsdag! fatta.. det är om en vecka! och jag vet inte ens vilken låt det är! tack så mycket för den.
inte nog med det så hade jag ju också väntat ett bra tag på att lektionen skulle börja. så jag var på lektionen i 10 min sen stack jag.
Kul kul... aja vad ska jag göra. Är man född med otur så är man XD

// Michan

Lite smått och gott om lovet

Jag har ju inte riktigt haft tid till att berätta vad det är jag har gjort under lovet, har haft det riktigt najsig faktiskt, så här kommer storyn om Michaela sjöströms påsklov:
 
På Måndagen drog man in till stan med Eva, träffade också sara och Tove på bussen! riktigt najs! solen sken och det kunde fan inte bli bättre. men då gick såklart mina solglasögon sönder som jag hade planerat att använda. suck säger jag bara. jag ska fan sluta köpa solglasögon!
För det första har jag skitsvårt för att hitta ett par som passar och sedan när jag väl har hittat ett par... då jävlar, då ska dem gå sönder efter första gången jag använt dem. jävla bajs! XD
Aja, sånt är livet. ( fan nu fick jag den låten på huvudet. har på senaste tiden haft hur lätt som helst för att få låtar på huvudet)
men iallafall. väl på stan så tappade vi bort Sara och Tove men träffade däremot på Jessica! fi fan vad kul det var! jag hade inte träffat henne sen hon slutade trean! hon hade tydligen varit hos arbetsförmedlingen.
Efter att vi träffat jessica gick vi runt lite på stan, jag hittade en jävligt snygg klänning! blå och somrig, kan det bli bättre? och efter det så tog jag och Eva bussen hem.

På tisdagen gjorde jag inte så mycket, åkte in till stan.. igen.. och köpte några linnen. men den shoppingrundan tog ungefär en timme. Åkte in med min farmor för att hon skulle på läkarbesök, vilket tog ungefär en timme.

På Onsdagen gjorde jag inte ett skit under förmiddan, men däremot på kvällen stack jag iväg till Uppsala för att träffa tollet och Östbert. Vi gick och käkade thaimat! fi fan vad gott det var! haha kommer inte ens ihåg hur många tallrikar jag tog. gott var det iaff!
så där satt vi ock snackade ett tag. haha sarah var bara lite trött. men det var iaff väldigt trevligt!

På torsdagen gjorde jag inte ett skit! satt framför datorn hela dan (typ) och tyckte synd om mig själv. laddade upp skrivbordet med 3 liter nässpray och en toarulle. var vrålförskyld! (var ioförsej det under hela lovet men den här dan var värst) Som tur är så existerar internett och film så jag var inte helt uttråkad! satt och glodde på Bleach, som jag precis börjat titta på, hela dagen.
vet inte riktgt vad jag ska säga om Bleach. Om jag ska vara ärlig tycker jag inte riktgt att den har nån handling.. eller den har ju de men det skulle kunna vara mer liksom.

På Fredagen så tog jag, Eva och hennes farsa bussen till stockholm för att sedan kliva på Birka paradise. det blev en riktigt härlig kväll.
Kvällen började med middagsbuffe som alltid är så jävla god. alla kallrätterna på den buffen är mina! haha:P kallrökt lax och räkor.. mums mums... fan nu blev jag ju hungrig!
Aja, efter det så drog vi till taxfree och köpte lite drinkar.
efter det var det bara att dra ner till hytten, göra sig iordning och förfesta lite. sedan var det dags för disco, där vi tog några till drinkar och dansade. dem spelade tingeling! jag blev superduperöverlycklig när jag hörde den låten.
På dansgolvet träffade vi också på en störtskön kille! haha kommer inte ihåg namnet men men.. så när discot hade stängt så drog vi ner på efterfest hos honom, vilket också var riktigt trevligt! fick veta senare att han jobbade som polis,men om jag ska vara ärlig bryr jag mig inte XD.
runt halv 5 så bestämde vi ( Jag och Eva) att det var dags att sussa. vi skulle ju trotts allt upp runt nio på morgonen.

lördagen bestod till mesta dels av power-naps och sola. var ju hur bra väder som helst. bussen hem från stockholm var däremot inte lika skön som solen. det var så att AC:n hade pajat. tänk dig en kokhet buss som är fullsmockad med människor som fortfarande sitter och super, även fast de varit uppe hela natten.
det var bara härligt att komma hem asså!

På Söndagen gjorde jag inte ett skit. pluggade lite matte och glodde Bleach liksom. haha kände att jag inte hade så stor lust att anstränga mig över huvud taget. tänkte städa rummet men.... nej det kunde jag ju drömma om.

detta är i stort sett allt jag har gjort under lovet. haha det är ett under om ni orkar läsa den här texten asså. har jävligt ont i fingrarna just nu. men jag kände att jag verkligen behövde skriva lite *host*.. mycket. har ju trotts allt knappt skrivit nånting den senaste månaden. Aja, that's it for today!

// Michan


Annorlunda, men fortfarande ägande!

hihi yes! nu har andra avsnittet av FMA kommit ut också :) man kan vell säga att det är rätt så stor skillnad på de gamla och de nya avsnitten   XD men serien är fortfarande skitbra! maha.. fast det avsnittet orkar jag inte lägga ut denh här gången.
det finns däremot en skitbra sida där man kan hitta all anime mellan himmel och jordfräs:

www.onepieceofbleach.com

Den sidan har verkligen allt!!! den är super!

//Michan

FMA episode 1 !!!

YES YES YES!!!! äntligen har första avsnittet av nya FMA kommit ut. har för mig att dem kallar den "nya" serien:
 fullmetal alchemist: brotherhood.
Så jag tänkte vara extra snäll och fakltiskt lägga ut hela avsnittet på min blogg. isåfall det är nån som vill titta.
jag har nu iaff sett det här avsnittet! och det var faktiskt rätt så bra. men jag tycker fortfarande att de gamla avsnittet var bättre. ensak till är att om en person som skulle börja titta på det här avsnittet utan at ha sett dem gamla skulle nog inte fatta så mycket. fast det är vad jag tror.
men i alla fall, här är avsnittet:





haha måste bara lägga ut openingen för nya fma också.. bara älskar den! haha ni som inte orkar se på avsnittet kan ju kolla på openingen istället XD





Påsklov = fullproppat

YES YES YES!!! Äntligen är det påsklov! För mig kommer det innebära en massa shopping och biobesök.
Kommer inte tänka så mycket på att Jesus dog precis XD nästan lite glad att han gjorde det XD hihi så att man fick några röda dagar XD nej, nu låter jag hemsk XD haha.
 
Min planering ser ut ungefär såhär:

Måndag: Shoppa med Eva
Tisdag: Bio, monster vs alien!!!+ käk.  härligt värre!
Onsdag: Åka in till stan och träffa bertarna
Torsdag: slappardag + ridning, sen åka till Eva och sussa
Fredag: dags att åka ut på havet! Birka!!!
Lördag: slappardag på Birka
Söndag: förmodligen lite plugg, spec matte.

Kommer bli ett härligt lov detta år!!! missar tyvärr farmors middag men va fan. haha jag får åka och festa med Eva i stället!

// Michan

Hammerfall, Sabaton och Bulle

Förra söndagen, som vissa vet, så drog jag iväg till stockholm och glodde på hammerfall! förbanden som spelade var sabaton och bullet. Bullet hade jag aldrig hört förut och jag kan ju inte påstå att jag tyckte dem var bra.
haha tyckte däremot lite synd om dem när de började spela. det var så här att nån filur hade fipplat med deras lysen, så istället för att det stod Bullet stod det Bulle!
hahaXD klockrent! Och såklart så var deras sångare lite småfet också XD
dem borde döpa om sig till Bulle. skulle vara mycket coolareXD
sabaton, som också spelade,  var jäkligt bra såklart!
hammerfall.. ååh man kan inte låta bli att älska Cans röst! han sjunger ju så jävla bra! låtarna var ju också såklart bra, men det är inte riktigt min musiksmak. haha det var ju farsan som beställde biljetterna så XD

Här är lite bilder från söndagen:









haha och där tog det slut. om ja ska vara ärlig orkade jag inte ladda upp fler bilder. tog ju hundra år!

Aja, Nu har jag iaff berättat lite om vad jag gjorde i söndags. bara lite sent XD

Nu ska jag ta och göra mig iordning :) ska till stallet igen. tror syrran skulle hänga med av nån anledning också XD
o justre, kom nyss på att jag har massor med ggr att rida igen också.. yey! typ 5 ggr eller nått. När ska jag hinna det liksom?

Aja hej svej!

// michan








RSS 2.0