dags igen...

tänkte att det var dags att skriva i bloggen igen. var ju sådär.. hmm.. ja hur länge sen var det jag skrev? haha XD har varit lite lat när dt gällt bloggande. vilket jag alltid är. men visst har det hänt en hel del sedan sist jag skrev. vi har haft betygsnack (vilket innebar att jag fick reda på mina betyg i religion och vad jag fått på en liten upg i samhäll) alla lärare sa samma sak: Vi kan inte prata betyg just nu eftersom vi inte gjort så mycket än.
suck säger jag!
inte nog med det har jag också tagit spruta. vilket gjorde att jag missade en hel del saker jag gärna velat göra. sen har vi också matteprov imorgon. yey. kill me! hoppas jag bara blir friskare tills det efetrsom jag FORTFARANDE mår piss, eller rättare sagt bajs!

Nu ska jag försöka fortsätta plugga matte :) är snart klar med D-kursen! gud vad skönt det kommer bli att slippa matte sen! fi fan vad härligt asså!!! tjoho!

maha. lady gaga har gjort en ny låt - bad romance. tycker inte om låten  fast videon är najs:) plus att jag älskar basen i låten men that's it typ. påminner lite om thriller videon med en mix av ku klux klan XD

en annan rolig låt är med den här bruden. asså.. första gången jag hör en tjej sjunga metallåt såhär.. så coolt!

 


Pm suger!

är äntligen klar med mitt förbannade pm. det känns som om det kommer gå åt helvet haha. alla skrivupgifter vi haft den här terminen har gått skitdåligt. kanske för att vi skrivit enbart essäer, vilket jag upptäckte att jag sög på. men vad ska jag göra?
Så nu ville jag försöka få mig på bättre tankar och gick in på youtube. haah då hittade jag den här:

fi fan vad ja garva när jag såg de här XD lucky star blandat med fma.. tjohej liksom.


RSS 2.0