stockholm i mitt hjärta

Idag drog jag, eva och syrran till stockholm. Micke skulle också ha följt med men efter att ha åkt buss till uppsala från gåvan så vill jäveln åka tillbaka innan vi ska kliva på tåget. hmm?
han skyllde på att han var väldigt trött. så det han gjorde var i princip: att åka till uppsala, köpa en col, och sen åka hem till sala för att sova.
Jises, vilka människor det finns.
men men. som sagt så var vi i stockholm. trodde jag skulle göra av med hela min lön men det gjorde jag inte. handlade för ungefär 1500 kr. och det var en hel del saker jag köpte. bland annat 6 "tröjor", 2 par leggings, jeans, armband, hårspänne, lite grejer från body shop osv.
fast man är ju inte dum! maha. fyndade en hel del saker på rean! :)fast det som jag blev mest förvånad över var att jag köpte flest kläder på HM?!? haha. brukar aldrig hitta kläder på HM i uppsala men i stockholm hade HM fan snygga kläder! lindex också för den delen.
syrran slösade såklart bort hela sin lön. men men.. hon är som hon är. XD

Snart ska jag ta och gå ner och käka lite paj :) haha vi har inte gjort den själva. familjen sjöström börjar bli lata.
vi köpte den på ica. tjohej för oss liksom. men den är god så:)

hittade också en skitbra AMV! asså, personen som gjort den äger. han/hon har slängt ihop minst 50 olika anime med en riktig musicvideo:) låten är också super!

Ni måste se på den :) skit tuff!



Kväll hos eva

har precis packat väskan, och ska snart dra till eva. väntar bara på att mor ska bli klar med disken.
medan jag väntade så letade jag lite musik och hittade cat power. det var ett tag sen man lyssnade på henne men hon gör verkligen fina låtar :)
jag vet inte om det här är hennes låt egentligen men det skulle inte förvåna mig. här är den i alla fall. och den är verkligen super!



Biofreaket igång igen

Sådär ja. nu är biofreaket igång igen med fyra nya biobiljetter. så det är bara att plöja igenom alla filmer på biograferna. har i alla fall sett tre filmer på bion hitills. (alldeles för lite för mig egentligen, haha) My bloddu valentine, ice age 3 och transformers 2! äntligen fick ja se transformers. kunde inte gå på premiären för då var jag på gotland och efter det åkte jag ut med båten. men nu jävlar, nu har jag sett den. o den var skitbra! hihi
en till sak är att linkin park gjort en låt! hörde såklart ihop med filmen så det var så jag upptäckte den.

här är den:



Älskar låten!

// Michan //

Borta bra men hemma bäst

Äntligen 'är man hemma! fi fan vad härligt. fast det var riktigt najs ute på havet också. sol och bad varje dag! yes yes yes! löve it!
orkar tyvärr inte berätta vad som hänt just nu men det får jag dra för dem som undrar. XD
men det man gjkorde mest var att sola, bada, spela kort, läsa, skriva o s v , plus lyssnat på musik! som fan! haha hittade en gammal favorit som man nästan har glömt bort.
love you gwen!
tyvärr fanns inte musikvideon på youtube :( och den som är så bra!!!
det ända jag hittade var en rmix. fast den här är jävligt bra så :)



bemona II - here I come.. again

Imorrn drar vi ut på havet! riktigt najs.. fast en sak som inte är lika najs är att jag den här gången måste dela hytt med min syrra :S
det är såhär: den här gången ska en viss irriterande person vid namn Micke följa med oss.. WHY?!? för det första kommer han inte få plats i bilen. för det andra kommer det bli smockat på båten! för dety tredje så måste ja dela rum med min syrra. och det är som att dela säng men en snarkande pungråtta!
inte nog med det så finns det bara en säng i den hytten. som knappt är en meter bred. plus att det är så kort så att man måste ligga på sidan. o hur ska de gå med henne?
herregud.. ja undrar om det här kommer bli en tumme upp resa eller tumme ner.

sittwer annars just nu och förbereder mig. det är en hel del saker jag måste göra. 3 av dem är att packa, sedan att städa, o sen fixa kaninburarna.  sen måste jag ladda min mobil mm för att vi inte kommer ha ett eluttag på en vecka!
jag får göra som luffaren i uppslaa. hitta ett eluttag på mcdonalds o sätta i den där. utan att köpa mat då XD

håller precis nu på att leta lite ny musik till ipoden. här är några låtar av de jag hittade, ni får säga vad ni tycker:

Blowsight: rock fast inte skrikig! man blir dans-sugen av den!


den här låten är också jävligt bra (maha-naruto med gaara scener :) hihi )


den här låten har jag haft i flera år och jag tröttnar aldrig på den.. låt = sorglig :(


har hittat fler låtar men det här räcker. vi ses om en vecka!

//Michan//

Etage - Linda 19 år!

det var riktigt najs igår! :) kvällen började med en middag på dragon palace :) fi fan vad mätt man blev asså! usch, mådde nästan illa efteråt. men det enda som behövdes då var ett toaletbesök så det löste sig fort XD
efter det gick vi en snabbis till baren baren men det var knappt i en halvtimme ef3tersom vi skulle till brygan o träffa några andra.
vi satt där, prata lite, sen drog vi till etage där vi var resten av kvälen. supernajs :) både musik, alkohol, karaoke och trevliga människor :) kan det bli bättre?

tack för en härlig kväll allihopa och grattis igen Linda! snart e du 20 XD

// Michan //


Sommarjobb

Äntligen ska jag sommarjobba lite. känner att jag behöver påfyllning i plånboken. fast det som är så klockrent är ju att jag haft sån flyt med vädret.
det var skitbra när ja var ledig sen nu den här veckan har det varit lite sämre. åska och regn liksom. för ens gång skull är jag glad att se lite regn. det har ju varit så himla vamrt de senaste två veckorna. förutom på gotland då. där blåste det en hel del så det kändes inte så himla varmt.
men men.. nu har jag i alla fall fyra dagar i stockholm. Det är inte så roligt. man tröttnar redan efter första dagen.
SKA MÄTA UPP HELA NK!!! så just nu känner jag mig inte så peppad. ni som varit där vet hur de ser ut. STORT! är ordet. inte nog med alla affärer så finns så klart tak, undre källare, övre källare o s v. fi fan säger ja bara! det är tur att det är dåligt väder.
inte nog med att jag ska mäta en hel dag såmåste jag också gå upp klockan 4 på morgonen varenda dag! PAIN! i söndags sov jag två timmar! haha. ni kan ju gissa när jag la mig igår kväll:P typ runt 8! Aja jag tjänar pengar iaff!

ne nu ska jag ta och sussa. upp om 5 timmar igen. bye bye.

RSS 2.0