aktiva Michan

jag har varit riktigt aktiv och effektiv idag. *hihi* dagen, eller rättare sagt natten började med att jag kom på att jag skulle in till uppsala för att dansa. skickade ett stress sms till sayeh som råkade väcka henne kl 3 på natten. förlåt sayeh! XD
men i alla fall, efter att ha vaknat igen och tagit bussen in till uppsala, var det dags för både vanlig street och LA street.
jag märkte verkligen hur mycket av dansen jag tappat sen högstadiet. det var helt sjukt. LA street gick inte sådär super men vanliga street:) den gick mycket mycket bättre. plus att den lektionen var så jävla rolig!
"Mys, mys, mys" eller hur var det han sa, sayeh? haha ^^
efter att ha dansat i en timme tog vi bussen ner till stan och åkte sedan hem.
när jag väl var hemma fick jag fnatt och började städa övervåningen. både damsugning och skurning. jag var t o m så duktig att jag satte upp nya gardiner i hallen och fixade undan småsaker.
städade sedan till kaninerna och gav dem mat.
efetr det fixade jag tv:n på mitt rum. äntligen kan jag se på kabeltv!!!
skulle också ha åkt in till uppsala, igen, och städat men det blev inte av. så istället gjorde jag svenska läxan och skrev ner lite småmeningar till talet vi ska hålla.
efter det har jag bara tagit det lugnt, fast det har bara varit i en timme nu.^^

dagens låt nr 2 ^_^
den här låten är så sööt :)

 

//Michan//


lite sent men...

i fredags drog jag och eva till enköping, tro det eller ej. Emma hade hört av sig till oss i torsdags och frågat om vi ville hänga med ut. vi hade först planerat att gå ut i uppsala men eftersom vi tyckte att vi blev för få, så bestämde vi oss sedan för att ha tjejkväll, vilket då inte heller blev av eftersom vi istället åkte till enköping.
på fredagen vaknade jag också med värsta huvudvärken, vilket inte var så roligt men men.. det blev ingen skola men jag hade faktiskt lovat både emma och eva att jag skulle åka så huvudvärken fick jag lov att ignorera. men det blev super ändå! det var en riktigt trevlig kväll med både nya/gamla ansikten och dans.
vi var på john blå (tror jag det hette). lite likt people, enligt eva. har aldrig varit där så jag vet inte, men det var riktigt najsigt. efter det drog vi hem till emma och sussade. vilken tur att vi slapp att sova på höloftet XD eller hur eva?
och vad var då anledningen till varför vi just åkte till enköping för att gå ut? jo, för att emma skulle åka iväg till frankrike, där hon förmodligen är just nu. hoppas du får det bra där borta bland alla fransmän! XD och vi får se om voddo-dockan hjälper dig något:)

//michan//

här är dagens låt (som jag ska införa f o m idag)


Nu har jag sett klart :*(

Har precis tittat klart på serien Chrono crusade och asså.. jag bara grät genom hela serien. den var vell rätt så lugn i början men sen.. buhu.. fan sorgligare än när man tror edward dör i FMA. haha XD i o försej kom han tillbaka till liv, vilket inte de flesta gjorde i den här serien :(
handlar typ om en tjej som jobbar för en organisation som dödar demoner. hon själv har slutit ett kontrakt med demonen chrono, vilket förkortar hennes liv. och såklart så är demonen kär i henne. inte nog med det så har tjejen i serien en brorsa som typ.. ja du.. hmm vet inte hur jag ska förklara. se den så fattar ni. allt med serien är bara sorgligt iaff!

här är en liten snutt:



//michan//

år 2010..

är vad jag just nu ser fram emot mest! dels av alla bra filmer som kommer släppas. :9 är överlycklig. men också för att vi kommer ta studenten! kan inte vintern komma snart så att livet kan sätta igång? :) här är lite trailers av det jag hittade som kommer komma på bio 2010 :)

först och främst darren shan:



ps: wtf har de gjort med evra? han ser ut som en utomjording. inte en ormpojke (haha)



haha, ville bara att eva skulle veta att de ska släppa en film om avatar:P



ok, den här filmen verkar inte så bra men jag komer ihåg när jag spelade zelda hemma hos min kusse förut. haha att de ska göra en film av det XD




har läst boken, den var inte så super. få se hur filmen blir då :)



och sen har vi såklart alice i underlandet! vill se, vill se, vill se!

kommer såklart fler filmer som the wolfman. hihi kan inte vänta!!!

//michan//

Bio ikväll!

jaha,ja. hitills under helgen har man inte gjort så där superduper mycket. har övningskört och varit med både eva och elin:) riktigt najsigt:) plus att jag börjar bli riktigt bra på att köra bil:)
så vad ska jag göra idag? först och främst ska jag ta 3 bussen in till stan med ryssen:9 kommer bli så skoj! :9 ska äntligen få se harry potter. maha. och på tal om harry potter. när jag nämnde det för min moster.. vet du vad hon säger då.
"Men mickan, det är ju en barnfilm!"
det roliga var att hon var döds seriös när hon sa det. (min moster är ingen som skämtar, och när hon väl gör det fattar ingen vad som var det roliga med det hon sagt)
känner mig nästan lite nertryckt. :( haha.man kan ju inte svika harry potter ju! XD

juste maha. har hittat världens roligaste serie. haha den är så jävla bra! XD det finns såklart serier som är precis lika roliga men asså.. ja.. ni kan ju få se några klipp.
 




haha bästa scenen hitills :)





skjut mig och häng mig samtidigt...

imorgon börjar det igen! XD ska bli riktigt najs. och schemat är också jävligt bra! man ska inte lita på scheman som läggs ut tre veckor innan skolan börjar. de ser bara hemska ut. men det här schemat älskar jag:



//michan//

Rosendal - here i come, again

Jag kom just underfund med en en sak. JAG HAR FAN INTE GJORT ETT SKIT DE SENASTE FYRA DAGARNA! kanske gått i depression för att skolan ska börja..igen. ne det tror jag inte. så illa är faktiskt inte skolan. det är ju rosendal det handlar om! jag har faktiskt saknat rosendals korridorer och lärare. (om man bortser från vissa saker/personer) och på tal om lärare. vad kommer vi få för mattelärare? och vilken lärare kommer vi ha i svenska c? snälla gud, om du finns, säg att vi inte kommer få maria i svenska c också! det skulle innebära jordens undergång! ok kanske inte riktigt men hon är ju värre än godzilla. (Hoppas hon inte läser bloggar, då ryker mitt mvg som hon sagt att alla kan få :P)
 sen kommer vi inte längre ha ingemar i fysik! lite tråkigt faktiskt, även om han var den läskigaste och roligaste lärare jag haft. ok, det beror på hur man ser det. men han hade verkligen stenkoll på vissa i klassen. oturligt nog var jag en av dem :P kommer sakna dig ingemar! tack vare dig så blev fysiklektionerna roliga, även om det innebar att man inte lärde sig ett skit. hihi.
och sen har vi ju biologi lektionerna. om jag ska vara ärlig diggar jag elisabeth lite grann, även om man inte förstod nått på lektionerna. hon är verkligen urdålig på att undervisa men diggade hennes stil lite grann. haha, kanske för att de påminde om en gammal lärare i nian. många hoppas kanske på att vi ska få en annan biologi lärare men för mig spelar det ingen roll. ok, hon kanske tvingade mig att ringa till en gubbe som snackade om potatisar i en halvtimme.
kort sagt: jag ser verkligen fram mot att få se vad detta år bjuder på. :9 kan bli riktigt skoj:) vi har ju också projektarbete i år!
om ett år börjar livet!

//michan//

morsan 43 år - maria 18 år

igår fyllde morsan år! och så fyllde också min kära polare maria år! snacka om sammanträffande. har inte haft tid till att skriva något om det men nu jävlar. vi börjar med morsan.
kan bara säga en sak: Grattis mamma! iår fyllde du i alla fall 43! haha XD
(det var så att förra året trodde hon att hon skulle fylla 43, när hon genetligen fyllde 42.  hon hade fått vårat grattiskort och sagt: "va? varför har ni skrivit 42? jag fyller ju 43!" sen såg hon att det inte riktigt stämde. haha, det börjar märkas att hon blir äldre XD
och så maria som fyller 18!!! grattis grattis! nu är vi alla 18! tjohej! maha , vänta bara tills du får våra presenter :) hihi ska jag avslöja något.. nej tror inte det va.. haha blev du nyfiken nu? XD men i alla fall:

grattis grattis båda två!


vet att bilden inte var så där super duper dunder bra men det var den enda bilden jag hade på datorn på bara mamma. hade en med hon ochs yrran men blää på syrran! jävla linslus, hör du de jojo!


ska inte skylla på att jag inte hittade nå bilder på dig maria, haha hade en hel del från gotland! kunde inte låta bli att ta den här bilden XD

GRATTIS IGEN BÅDA TVÅ!!!

// michan

Efter trean?

vad ska man hitta på efter sista året i gumnasiet egentligen? just nu har jag ingen aning men jag har fortfarande ett år till på mig att tänka klart. jag vet saker som jag vill jobba med men det svåra är att välja vad. shit, kommer få panik snart. det första jag kommer att göra nu när skolan börjat är att snacka med syven. Hoppas hon kan hjälpa mig lite grann i alla fall. men vad har jag annars för planer för i år då?

1. skaffa jobb! (måste ha pengar i år, dels pga studentskivorna)
2. börja dansa igen!
3. kommer förmodligen fortsätta rida
4. plugga som en dåre
5. studentskivor i mängder XD
6. Övningsköra som en dåre. ( inte bokstavligt talat, haha) jag ska vara klar tills nästa sommar!
7. umgås mycket med sina polare. Det är viktigt!
8. hmm, komer inte på något mer just nu. haha glo anime?

jag har i alla fall lite planeringar inför det här året :) det är alltid något.

//Michan//



Anime höst

så där ja, nu har en lista på ny anime för hösten kommit ut! en som man måste se är fairy tail!. har läst mangan ett bra tag så... det är ett måste!
här är listan:)


// Michan//

Morsan o farsan - 21 år!

Idag firar mina päron 10 år! de har varit gifta i 10 år nu + att de har varit ihop i 21 år! de ni! XD snacka om true love :P haha
så vad har man gjort idag då? jo, eftersom mamma o pappa nu firara sin 10 års dag fick jag och syrran så klart slava runt hela dagen. då menar jag: städa hela huset, klippa gräsmattan och laga mat. tre rätters!
det känns typ som. "hej, nu kan vi ju tvinga våra barn till att göra en massa saker utan att de klagar". haha de hade de rätt i XD
och imorrn har man huset för sig själv! tjuhu! eller aaa.. syrran kommer vara hemma men hon låser ju oftast in sig på sitt rum, eller sitter vid datorn. fast Eva är inte hemma! :( Hon har farit till Skara och lämnat mig här i gåvan. Jag är övergiven!!! haha XD skoja..:P
men men.. hihi snart har man kollat klart på bleach också XD herre gud.. fast det bästa hitills var den här scenen:



Plus ett par andra sceneer. men den här var den bästa "fight-scenen" haha XD

RSS 2.0