hemma igen!

Nu har jag äntligen kommit hem från Gotland! har varit toppenväder hela veckan. vi har haft sådan himla flyt! fast det jag inte riktigt kan få ihop är att 700 kr har antingen försvunnit eller så har det gått åt på mat. men 700 spän för mat? hmmm.. betalade vi verkligen 700 kr var för maten.. aja... morsan sa ändå idag: du ska få pengar för maten. ja typ: JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!!! haha XD
men men.. vi har både varit i stan, shoppat, badat, solat, grillat och haft stugfylla. vi har t o m gått på museum. :)
igår kom jag hem då. vilket både var tråkigt och härligt. jag kommer sakna glassbaren och visby så mycket! XD haha XD pepparkaksglass blev min favorit.
det som var härligt med att komma hem var att äntligen få sova i sin egna säng och att få slippa höra sarahs prat i sömnen. haha fast det var ändå rätt så underhållande XD
"sarah ust" "suchichi" "vad äckligt" "små pojkar"
XD haha.. du verkar ha bra drömmar sarah XD
haha fast det var så himla klockrent nu idag. var och badade ett tag, sedan kom ja hem o skulle käka middag. och vad fick jag. jo makaroner och korv! haha. det som vi typ ätit hela veckan! men det var gott :)
ne nu orkar ja inte skriva mer.

ps: hittade ett par härliga videos idag :)

den här låten har blivit en av favoriterna efter resan:




den här låten har jag aft på huvudet i flera dagar nu, (hitta ingen bra video):





Vi hörs gott folk!!

 // MIchan

Gotland

Imorgon sticker jag och maria till gotland! tjoho. sraah och mikaela är redan där :)
jag har fortfarande inte packat väskan! haha lyckat! men men.. just nu sitter jag hos Eva och slappar. då kanske ni tänker såhär. jag sitter just nu och klagar på att jag inte packat väskan och ändå så har jag åkt till eva, haha här är man smart. men jag har skrivit en lista med vad jag ska ha med mig i alla fall.
Vi kommer få så jävla bra väder nu på gotland! ska vara bra tills på fredag iaff har jag hört. najs!

ne nu ska jag hem och packa väskan! bye bye! måste komma ihåg plattången och hårspännen! väldigt viktigt!

// Michan

Har shoppat på hög nivå

jag har shoppat på hög nivå de här senaste två dagarna. även om jag knappt har pengar. haha.
Igår var jag på stan ett tag med maria och lollo :) skit trevligt. hittade ett par skor. (såg ut som converse fast kostade bara 200 kr). hittade också en snygg tröja! stödje t o m aids när jag köpte den. känner mig väldigt duktig just nu. köpte ochså ett litet armband. ett riktigt "strand-armband" kan man säga XD .
idag missade jag bussen till skolan. bajs! Så för att göra mig lite gladare bestämde jag mig för att åka in till stan ändå för att shoppa lite till. idag blev det nagellack, ett hårspänne, nån slags niveakräm som gör huden fastare (får se om det stämmer), ett par leggings (svarta igen) pch sen en klänning. kan ni gissa färgen?
Nu måste bara pengarna räcka till grönan, skolavslutningen och isåfall jag skulle ha grillfest. haha plus att jag ska ha pengar till gotland! XD som sagt: hopas jag får pengar av familjen nu i helgen. ska ha släktträff då:)



// Michan

Tisdag!

Jaha ja... just nu sitter jag och väntar på att få snacka betyg med engelska läraren! hoppas på G!!! skulle vara fett najs med ett vg men va fan.. haha...så bra är jag inte XD
aja eftersom vi nu sitter och almänt tråkar så bestämde vi oss för at glo lite på youtube.
kan nu gissa varifrån denna vackra sång kommer:

"An auf hinter in
neiben uber unte deo swische
styr dativ"

haha alla förutom Maria får svara ok? XD


fattiglapp tjalalalala fattiglapp tjaaaaalalalalala!

jag har knappt några pengar! visst.. just nu har jag 500 kr men det kommer inte räcka långt. Aja.. jag ska ju inte bara slösa bort pengar i o försej. så här ser ungefär min planering ut:
  1. Tisdag: Fika! Ska ta och köpa en liten present också.
  2. Torsdag: grönan! typ 200 kr dit då:) måste ha käk plus att jag ska vinna på de där jävla maraboulotteriet!
  3. Fredag: Skolavslutning. ska ut på kvällen. kommer förmodligen slösa bort alla mina pengar jag har kvar då. plus att jag säkert kommer behöva låna pengar. suck...
  4. Söndag: släktträff! ska fira att jag fyllt 18! har inte hunnit göra de än. hoppas man får lite cash då :)
  5. Tisdag 16/6: Förmodligen så kommer jag ha min 18-årsfest då! ( om inte päronen typ: "ne men vi orkar inte för att vi jobbar")
  6. sedan blir det gotland!!! ska bli såå kul. hoppas bara att vi får bra väder!
och på tal om Gotland så fanns det en liten artikel om gotland i metro idag! den gav rätt så bra tips. den mest fartfyllda stranden verkar vara tofta iaff! där har de också after beach :) sweet!
sedan har de tydligen en skitcool glassbar vid någon hamn. syrran hade varit där. hon sa att det fanns glassar med typ: chokladbolls-smak, tugummi.smak mm.. det måste man ju testa! haha XD sedan  stod det lite om bra partyställen :) så just nu känner jag mig så jävla sugen på att åka till gotland!
Gotland here I come!

annars just idag har det varit almänt tråkigt. har varit i skolan, kom hem och sov bort hela dagen och så hade vi strömavbrott i en timme! XD tjuhu!
fast det bästa var ju: "oooh benny"

// Michan

18 ÅR!!!

Äntligen har man fyllt 18 år! det är fan nu som livet drar igång! haha XD kan i o försej innebära mer problem och pinsamheter men va fan. sånt är livet!!! :)
men ändå! nu får jag rösta, jag får supa skallen av mig lagligt! haha XD jag kan köpa cigg, jag får för fan gifta mig om jag vill det! så najs att man har fått lite mer frihet nu men... fan. man börjar ju känna sig vuxen! jag vill inte vara vuxen! vill vara ungdom i hela mitt liv!
jahap men hur såg min dag ut då. jo.. den var faktiskt rätt så najsig. åkte däremot inte in till uppsala för att ta en krogrunda som jag hade planerat. det var svinkallt, eva hade redan åkt hem när jag skulle åka in, man skulle ha fått köat in till t ex: BJ, plus att Eva inte fick tag åp Emelie, som vi hade tänkt fira. hon hade tydligen åkt till uppsala istället. aja.. min dag var ändå superhärlig. morsan och farsan gjorde värsta supermiddagen med rött vin, oxfile, sås, skitgod potatis (som jag inte kommer ihåg vad det heter, tror de heter hasselbackspotatis eller nått). maha.. fast det bästa var förrätten.. gissa vad det var... SNIGLAR!!! haha XD fan alla tycker jag är så himla äcklig men sniglar är fan gott.
man har de i ugnen med vitlökssmör sen äter man de med rostat bröd. mums! haha XD
för er som tror det är äckligt: då borde ni också tycka musslor är äckliga, precis samma sak. (fast de som inte ens tycker om musslor kanske ska låta bli sniglar, haha)
men men.. maha eftersom jag nu har fyllt 18 så ska jag skryta lite om vad jag fick för något.
fick en jävla massa skönhetsptrodukter, som body butter och ögonskuggor. tack så mycket för teet och hallonkrämen Eva!!! haha inte hallonkräm som man äter utan: "hallon-hudkräm". den luktar så himla gott så att man skulle kunna äta upp den.  fick också biobiljeter av moster. fyra stycken t o m! shit säger jag bara. det kommer bli en jävla massa biobesök för mig under sommaren. tur att det har kommit några bra filmer som man vill se på.
och vad fick jag från mina päron då. asså jag nästan gerät när jag fick kuvertet! JAG FICK EN TV! 32 tum! hooyeah! fast jag hoppas att den får plats på väggen i mitt rum. haha. och jag som hade samlat ihop några hundralappar för att köpa en. asså.. fan ja älskar er! har jag alltid gjort i o försej men en tv! det är ju svindyrt! love ya!!! inte nog med det fick jag också en film, till tv:n :) hancock! man måste älska Will smith!

Jag fyller såklart inte år idag, fyllde år i fredags. har bara inte haft tid till att blogga lite om det. har haft så himla mycket att göra på sista tiden så det fan inte är sant. har t o m inte lämnat in den där loggboken på religionen än. ska ta ock skriva den idag sen skicka in den. haha hoppas inte läran blir tjurig bara. skulle ha lämnat in den för mer än en vecka sen egentligen men men.. om man har haft mycket att göra på sista tiden så har man. vissa lärare tycker jag borde förstå det XD haha.
ne nu ska jag ta och ge min rabbit lite käk, sen sätta mig med loggboken. haha sen förmodligen bara slappa, kanske glo lite på vampire knight. den är ju så bra! har totalt fassnat för den serien! aja.. nu ska ja ta och kila iväg. bye bye!

// Michan





Det ena efter det andra

Vi har haft så himla många prov den här senaste tiden. tur att ingemar var snäll och lät oss slippa fysikprov innan sommarlovet. synd att vi inte kommer ha honom i fysik i trean. bad! kommer fan sakna honom.
den här veckan har också varit rätt så fullproppad med läxor och prov.
idag hade vi biologiprov, där vi också skulle kunna känna igen fågelljud. va fan, säger jag bara. alla fåglar låter ju likadant!
aja jag tror iaff på ett starkt G på provet! men man vet aldrig. kan ju ha gått åt skogen.
sedan har man såklart en loggbok kvar att skriva, som skulle ha lämnats in i torsdags. plus att vi har religionprov på torsdag. + att jag ska orientera på torsdag. annars kan min lärare inte sätta betyg i idrott a. suck!
haha och på de så har jag en massa ridlektioner att rida igen. kul liksom! asså det är ju kul men det blir lite uttjatande.
idag red jag igen. fick Marco och så skulle vi hoppa bana. haha det gick faktiskt rätt så bra, förutom att jag ramlade av två gånger! jag förstår inte. det var ett hinder som marco vägrade på, så då rättade jag till mig, men precis när jag gjort det så hoppas hästen ändå! klart man flyger av då! haha XD aja det var inte hästens fel egentligen! han var ju sjukt duktig att hopa från stillastående men aa. det gick som det gick. och min ridlärare asså. hon är ju ny så hon har ju ingen aning om hur mycket man kan. hon blev skitförvånad när jag ville hoppa upp på hästen om och om igen bara för att klara ett hinder. haha. XD är man en fighter så är man!!!

i och med att vi haft så mycket de senaste veckorna så har jag såklart jämnat ut det med att glo på mer anime och försökt träffa sina kompisar så mycket som det gått, bar5a för att slippa tänka på alla prov. haha har börjat glo på två nya anime igen XD denna gång fruits basket och vampire knight. Om jag får välja vilken som är bäst av de blir det vampire knight. mer action och mystik i den serien XD fruts basket handlar mer om vänskap, med lite inslag av fantasyXD men det är inte mycket. men den är fortfarande härlig att titta på :)




maha, har ju börjat glo på vampire knight och det finns ett avslutande tema som är så bra. älskar låten:



// Michan






kamp kamp kamp!!!

tjoho för mig som äntligen orkar lägga ut ett inlägg. kul att jag börjar kalla mig själv för GK nu också. haha.
jahapp vad har man gjort sen sist man skrev då?. Vi har ju haft skolkamp och så har vi (bertarna + saykho) varit och sett talangkampen.
många kamper den senaste tidenXD haha.
Vi kan ju börja med skolkampen. för det första så gick jag faktiskt på den! tror inte jag gjorde det förra året men ångrar fan att jag inte gick då. det var faktiskt rätt så ok att stå på en kokhet läktare och skrika saker som:

"Häll ut mjölken"

"Vi som inte tycker om smurfar"

"Rosendal, tjalalalala, rosendal, tjaalalalalala"


anledningen till att vi sjöng "häll ut mjölken" var för att Linneskolans val av kläder inte var så smart XD de såg ju för fan ut som mellanmjölkspaket! gröna ränder och resten vitt. haha.
anledningen till att vi sjöng smurfar var för at fyris hade en smurf som maskot. fast den ända grejen jag inte fattade var varför celsius hade en kyckling?!? varför just en kyckling? hittade de inte någon anna dräkt eller? haha:P
sen så såg man såklart lite grann på brännbollen, där Jonas (våran idrottslärare) verkligen var skitdålig. och han som tvingar oss att göra en massa dryga saker. så kan han knappt träffa bollen med kärringträet. ok, så dålig var han inte men man blev lite förvånad.

talangkampen var såklart lika bra som förra året, även om det nu mest var sång så var det faktiskt rätt så ok. Soran var ju där. + den här andra snubben, vad han nu hette. jag vet inte varför men jag faller inte riktigt för sorans humor. vissa saker han sa var såklart klockrena men... det är inte tillräckligt. egentligen skulle ju johan glans ha varit där och snackat men så blev det då inte p g a att han behövde åka akut till sjukan.
vinnaren var en tjej som både sjöng och beatboxade. inte samtidigt då men hon hade en liten manick (typ nån slags sound recorder) som spelade in vissa toner hon tog. sen gjorde hon det till en låt. skithäftigt! hon förtjänade första plats!
fast det är lite bad att skrapan nu har vunnit två gånger på rad! fan nästa år måste någon annan vinna!

och imorgon är det rosendagen! då blir det tävling igen. fast om det är skitväder vägrar jag att åka in till stan. fata vad värdelöst att sitta där i regnet hela dagen.
aja.. that's it från mig

// Michan




RSS 2.0